18 éves vagyok és Angliába utazom egy fél évre. Angliában 21 év a nagykorúság Magyar országon 18 szóval itt én már nagy korú vagyok de, Angliában nem akkor én ott vehetek magamnak cigit és piát Angliában?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 15:40
11/19 anonim válasza:
Ha az angolt jól beszéled, akkor aszövegértelmezéssel vannak gondjaid. Mert a törvényben benne van, hogy 18 évesen lehet venni cigit. Ezt pedig egyik bolt sem írhatja felül. Főleg nem a Tesco fogja és legfőképpen nem Angliában.
13/19 anonim válasza:
Elolvastam, de mindenhol cigi, pia nagykorusag 18 ev. Emeld mar ki, hogy megis mre gondoltal.
14/19 anonim válasza:
79 % os 12:12, lenyeg, hogy te nagyon okos vagy....:))) a szuletesem ota meg nyilvan nem arra vonatkozott, hogy en szuper kepessegekkel rendelkezem.... es valoban nagyon ugyes a megallapitasod, egy ujszulott meg nem kepes beszelni...meg jo, hogy ilyet is tanitanak az ovokepzoben :D na de mindegy, nem is ertem, egyebkent ez a valasz, hogy jott ehhez a kerdeshez.... Megegyszer elmondom EN, MI IGY JARTUNK ES PONT. Leirtam a tapasztalatomat. Ezek utan ugy gondolom kar lovagolnod a szavakon kedves....szep napot! :)
15/19 anonim válasza:
70%-os, azt nem neked lionkeltem be, hanem aki azt mondja, hogy nem adnak el 21, 25 éven alulinak cigit.
16/19 anonim válasza:
Tanarkepzo, egyetem. De teljesen mindegy. Ovokepzo nincs, legalabbis Magyarorszagon! LOL!
En egybkent Hollandiaban elek, gyere ide kedves kerdezo, itt fuvet is vehetsz, ha mar elmultal 18 ;)
17/19 A kérdező kommentje:
Tudom az király hely de csak helyi lakosoknak adnak.
2011. szept. 7. 22:45
18/19 anonim válasza:
Ezt meg kitol hallottad? Hulyeseg, akkor a sok turista minek jonne ide?
Meg mar csak tudom, 3 eve itt elek, ez kb olyan, mint a 21 ev alkohol korhatar Angliaban, butasag!
19/19 anonim válasza:
kedves kerdezo, latod akarmit kerdezhetsz, vagy akarmilyen infod lehet, (akar rossz, akar helyes) van itt olyan aki a lottoszamokat is tudja, es biztos van mar vgy ket harom nobeldija is :DDD ja es k....tajekozott minden temaban....:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!