Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szeptember közepén milyen...

Szeptember közepén milyen lesz az időjárás Köln környékén?

Figyelt kérdés
Fel tudok-e venni hosszúszárú csizmát anélkül, hogy melegem lenne vagy topot/rövidujjút anélkül, hogy nagyon fáznék?
2011. aug. 4. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
betonozni fognak
2011. aug. 4. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:
szted?augusztus első hetében????????
2011. aug. 4. 01:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Na majd en segitek:)

Ugyan nem Kolnben lakom, hanem Munsterben, de ez egy regio.

Azt nem tudom mi lesz szeptember kozepen, de ketlem, hogy jobb lenne az ido.

Legtobbszor nadrag, pulcsi, esetleg kabat.

Szoval lehet pont osszejon a felszerelesed, de 20 C-nal tobb nem nagyon volt egesz nyaron...

2011. aug. 4. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem már 5-ik öszöm lesz frankfurtban. Azt vettem észre hogy szeptember-október mindig meleg. söt szeptember sokszor annyira meleg hogy jobb mint május június.

persze nem lesz tuti bikini idö, de simán fel tudsz venni térdgatyát vagy vékony dolgokat. október is jó szokott lenni. én úgy érzem hogy szép lassan jön el mindig az ösz, sok napsütés, és kb november közepére jönnek el az igazi kabátos idök.

hogy idén is ilyen lesz-e azt nem tudom.

kérdezz kb 4-5 nappal az indulás elött.

2011. aug. 4. 07:49
 5/5 anonim válasza:
Számos évig Kölnben éltem. Nem akarlak elkeseríteni, de ott tízből hatszor esik az eső :D Nagyon hangulatos város egyébként, igazi nyugis hely, hatalmas terekkel, szinte érzed a szabadságot.
2013. jan. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!