Kezdőoldal » Utazás » Európa » Velencébe költőpénz?

Velencébe költőpénz?

Figyelt kérdés
Szeptember elején Jesoloba (illetve Velencébe) készülünk. Tudna valaki segíteni, hogy mennyi eurót vigyünk magunkkal két főre? Péntek délutántól vasárnap délelőttig leszünk ott. Reggeli és vacsora lesz a szálláson, így "csak" ebédre kell költenünk,a hajózásra, és egy-két apró ajándékra (pl.képeslap).
2011. júl. 31. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Szgk.-val mentek, vagy szervezett buszos út?
2011. aug. 1. 03:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Buszos út, de szerintem ez teljesen mindegy a kérdésemet illetően.
2011. aug. 1. 07:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Na te sem voltál még külföldön!!

Már, hogy lenne mindegy?!

Amennyiben autóval mentetek volna, jelentős parkolási díjak lettek volna.

Főleg Velencében, de akár a hajóállomáson is!!

Így elég lesz egy százas kettőtöknek.

(Ha nem mentek sokat wc-re.)

2011. aug. 2. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Képzeld, nem egyszer voltam már külföldön. Olaszországban az euro bevezetése óta nem voltam, így nem tudom milyen árak vannak ott. De ha rendesen figyeltél volna, akkor tudnád, hogy leírtam pontosan, hogy mire akarunk költeni. Abban pedig szó sem esett parkolásról! Vagy szerinted, megkérdeztem azt is hogy a parkolás mennyibe kerül?
2011. aug. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!