Kezdőoldal » Utazás » Európa » 3 teljes napra London és...

3 teljes napra London és környékére mennyi költőpénz kell egy főre számolva? Mit érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

Ely-ben fogunk aludni rokonnál,onnan mennénk át egy napot Cambridge-be, aztán egy napot Londonba, a harmadik nap még kérdéses,hogy hová.

Azt tudom,hogy van vonat,van busz és van taxi,de melyikkel jövünk ki ocsóbban? (4 felnőtt+ 1 gyerek) Van aki azt mondja buszozzunk, van aki azt mondja,hogy ennyi főre jobban megéri taxizni és van aki az autóbérlésre esküszik. Ha valaki járt már hasonló "túrán", kérem segítsen, hogy mi mennyi? Buszjegy? Taxi? Autóbérlés? Benzin árak? Belépők? Mit érdemes megnézni belűlről is és mit csak kívülről? Éttermi árak mennyiben térnek el az itthonitól? Pizza? És minden ami segítség és eszetekbe jut,az érdekel!!!

2011. aug. 10. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Èn 8 éve éltem London mellett, de már akkor iszonyat árak voltak.

A tömegközlekedést kerress rá és nézd meg, tuti van oldaluk ahol mindent leírnak.

Voltak olyan kedvezmények hogy pl ha volt egy napos tömegközlekedési jegyed akkor 50%-al olcsobban tudtál bemenni x helyre (múzeum, látványosság stb...) a belépök is egy vagyonba kerülnek.

3 nap nagyon kevés én jól megtervezném mi is amit akartok nézni.

londonban a fö nevezetességek is kb 5 nap ha mindenhova be is akarsz menni, de minimum 3 amíg végig járod belépés nélkül. szerintem egyszerüen nézd végig mit akartok megnézni oda hogy juttok el.

kocsi bérlést már a parkolási nehézségek miatt nem ajánlom.

én azt mondom hogy 100.000Ft /fö ebbe minden bele fér de így nem kell fukarkodni sem, de valószínü marad is egy kicsi utánna.

úgy csinálnám hogy vinnék kb 200 font-t kézpénzben és a többit dombornyomott kártyán. ott ahol csak tudok fizetnék kártyával.

2011. aug. 10. 10:55
 2/2 anonim ***** válasza:
A múzeumok mostmár ingyen vannak!!(az összes!)
2011. aug. 10. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!