Legolcsóbban hogy jutok ki Finnországba (Helsinki)? Vonattal, busszal lehetséges?
Figyelt kérdés
Ha lehet a repülőt kerülném, mert egyedül megyek és sosem ültem repcsin, nem tudom mi hogy zajlik a beszállás, kiszállás, csomag, semmit nem tudok. Kocsival már voltam egyszer, de most nem tudok senkit aki oda menne a nyáron és elvinne.2009. márc. 29. 15:49
1/5 anonim válasza:
Vonattal és busszal is biztos lehetséges, de én a vonatot kerülném a helyedben, nekem ismerőseim nagyon rossz véleménnyel voltak róla, azt mondták pl egy lánynak egyedül végig utazni fél európát kész életveszély így. Illetve vonat jóval drágább is mint a busz. Buszt érdemes megnézni az eurolines, orange ways és student agency honlapján. Most hirtelen ennyi jut eszembe, bár nem tudom hogy melyik indít oda járatot.
A repülőtől nem kell félni, én éppenhogycsak 18 voltam, amikor az első repülőutamra indultam egyedül, minden kivan táblázva, mindenhol lehet érdeklődni, mindent bemondanak, igazán nagyon eltévedni nem lehet :)
2/5 anonim válasza:
Egyszer majd én is szeretnék elmenni Finnországba csak még nem tudom, hogy hogyan. Tudnákl adni valamilyen tanácsokat?
3/5 anonim válasza:
Én mindenképpen repülővel mennék. Úgy tudom közvetlen busz nem jár, bár nem néztem, érdemes elolvasgatni a honlapot (Student Agency, Eurolines, OrangeWays). Vonat sem hiszem hogy jár közvetlen, de ezt is meg kell nézni... Mikre nem jó a net... :) Több tucat átszállással, három nap utazással biztos megoldható természetesen.
4/5 anonim válasza:
nemrégóta van Budapest-Turku közvetlen, de ennél sztem olcsobb ha elmész Stockholmba (Pozsonyból olcsobb mint pestről) onnan meg komppal mész .
5/5 anonim válasza:
jártam már párszor Finnországban. mindenképp repülővel mennék a helyedben.nem olyan bonyolult az, meg ha valamit nem tudsz megkérdezed.. ha tudsz angolul akkor semmi gond mert a finnek beszélnek angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!