Olcsó, jó, kis apartman Lopar-on, a homokos parti részen?
Hogy lennék már az előző, te nagyon hüle?
Elég megnézni, hogy nem egyforma a helyes válaszok aránya, és láthatod, hogy másik felhasználó.
Kedves "hüle" és másik okoskodó!
Szerintem egyértelmű, hogy más elvárásaitok vannak a nyaralással kapcsolatban. Írtam, hogy én kis gyerekkel mennék partközelbe. Szombattól-szombatig én is találtam többet is, de mi csak 5 napra tudtunk volna menni.
Lehet én vagyok más felfogású, de ha fórumozok, akkor az a cél, hogy másoknak segítsek.
Vajon miért gondolják a többiek, hogy 62 és 63 %-ban adtok hasznos válaszokat?:-)
"Vajon miért gondolják a többiek, hogy 62 és 63 %-ban adtok hasznos válaszokat?"
Már az is elég nagy baj, hogy te ez alapján ítéled meg az embereket. De te biztos jobban tudod.
Nem én pontoztalak le benneteket, ugyhogy nem az én véleményem.
A kérdés megválaszolása lett volna a cél. De abban sajnos nem segítettetek. Bár már úgysem aktuális.
Neketek viszont jó nyaralást!
Egyébként én is úgy találtam, hogy nem utazási irodánál (pl. Adrialin, Adria24 stb.) néztem, hanem magánszállásokat kerestem a lopar.hr címen, és írtam nekik e-mailt, két hete még 70 százalékukban volt hely, mi 300 méterre megyünk a parttól.
Utazási irodánál nem csoda, hogy nincsen, ott már január-ferbruárba elkezdik lefoglalni, meg néhányan csak azért keresnek ott, mert nem tudnak angolul/németül, ami elég nagy szégyen mai világunkban.
Mert ugye a foglalást e-mailben kell megírni angol/német/horvát nyelven.
Akinek már ez is gondot jelent, az ne akarjon külföldön nyaralni. (Gondolom, ti tudtok, csak elmondtam a véleményem a többséggel kapcsolatba.)
Én is írtam egy jó párnak. Nekem az angol megy jobban, úgyhogy úgy írtam. Majdnem mindegyik válaszolt is, és elég udvariasak is voltak, le a kalappal.
Csak nem találtam 5 napra, partközelben szabad szobát.
De már túltettem magam, marad a Balcsi...azt is imádom:-)
Aki megy, jegyezze meg, hogy hol volt jó szállás és majd továbbítsa ...és érezze jól magát!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!