Valaki tud ajánlani Máltán olcsó szállást? Hotel, apartman stb.
szia
hova szeretnel menni maltan belul? milyen szallas kellene inkabb, mert hotelok azok eleg dragak, igaz adnak kajat rendesen. ha kaja nem fontos es az sem hogy tengerre nezzen a szoba vagy kero akkor van olcsobb megoldas is, jah es nahyan vagytok?
irjatok hogyan erdekelne...
szia
St julian's-ba szeretnénk menni 2-en vagy 3 man Augusztus elején. Az mindegy hogy hova néz a hotel csak az a lényeg, hogy ebben a körzetben legyen és közel legyen a tengerpart meg a szórakozóhelyek. Voltam már egyszer Málátn a Gorgianis hotelbe, abba a körzetbe lenne jó valami szállás.
Előre is köszi
St Juians es Paceville teruleten van sok ugymond short let. ez alt egy szoba v apartman. de ott a spinola bay es ballutta bay korul is van sok kisebb 3 csillagos hotel amik jok de megsem annyira dragak pl. a rokna hotel a portomaso torony mellett az arkadia supermarkettel szemben, vagy az alexandra hotel, ami kicsit befele van meg 3 utcaval kb.
it ez a ket oldal, itt tudsz keresgelni
ha barmi kerdesed van csak ir...
az elso a la vallette resort, azt nemreg ujitottak fel, elg szep lett
a vivaldi (golden tulip) is szep de megsem az a mereg draga, ott lattam mar megszallni a maltai focivalogatottat is. amugy a ket hotel szinte egymassal szemben van, ahonnan ket lepes a discok meg ettermek, pub-ok, a strand meg 4 perc
kint eltem 2 evet, de most itthon vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!