Hogyan tudok a Keleti pályaudvartól a déli pályaudvarig eljut úgy, hogy nem veszek bkv jegyet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 21:09
21/23 anonim válasza:
Az első vagyok, aki felvetette, hogy talán fizetni kéne a jegyért - akik blicceltek: a boltban is loptok? TB-t fizettek? Adót? Ezen bevételek nagy része nem jogos, vagy nem jó helyre megy, mégis az emberek nagy része fizeti - azok helyett is, akik nem fizetnek. És én miért fizetnék helyettetek? Te a boltban a pénztárnál kifizetnéd az én tételemet?
22/23 szamóca.. válasza:
igen, szoktam fizetni a boltban a pénztárnál.
a lényeges különbség viszont nem csak ott van, hogy nem kerül egy kifli 1000 forintba, de ott is, hogy akármennyire szeretitek ezeket a dolgokat ránk fogni, nem emiatt olyan marha magasak az árak. gondold el mi volt előbb... ha ésszerűek lettek volna az árak, többen megveszik a jegyet. és a bkv még így is virul szerintem. amelyik cégnek van alkalma ilyen sikkasztási balhékba belekeveredni, annak nem mehet olyan sz*rul. ami nem jelentené hogy nekem meg kell lopnom őket, ezzel csak azt mondom, hogy nem azért emelik az árakat, emrt én bliccelek és nincs pénzük fenntartani magukat.
23/23 A kérdező kommentje:
Kb. végig olvastam,végét hagytam ki a beszélgetésetekből és szamócával szinte teljesen egyetértek. :D
2011. júl. 8. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!