Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan tudok a Keleti pályaudv...

Hogyan tudok a Keleti pályaudvartól a déli pályaudvarig eljut úgy, hogy nem veszek bkv jegyet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 21:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, aki felvetette, hogy talán fizetni kéne a jegyért - akik blicceltek: a boltban is loptok? TB-t fizettek? Adót? Ezen bevételek nagy része nem jogos, vagy nem jó helyre megy, mégis az emberek nagy része fizeti - azok helyett is, akik nem fizetnek. És én miért fizetnék helyettetek? Te a boltban a pénztárnál kifizetnéd az én tételemet?
2011. júl. 5. 22:55
 22/23 szamóca.. ***** válasza:

igen, szoktam fizetni a boltban a pénztárnál.

a lényeges különbség viszont nem csak ott van, hogy nem kerül egy kifli 1000 forintba, de ott is, hogy akármennyire szeretitek ezeket a dolgokat ránk fogni, nem emiatt olyan marha magasak az árak. gondold el mi volt előbb... ha ésszerűek lettek volna az árak, többen megveszik a jegyet. és a bkv még így is virul szerintem. amelyik cégnek van alkalma ilyen sikkasztási balhékba belekeveredni, annak nem mehet olyan sz*rul. ami nem jelentené hogy nekem meg kell lopnom őket, ezzel csak azt mondom, hogy nem azért emelik az árakat, emrt én bliccelek és nincs pénzük fenntartani magukat.

2011. júl. 6. 08:55
 23/23 A kérdező kommentje:
Kb. végig olvastam,végét hagytam ki a beszélgetésetekből és szamócával szinte teljesen egyetértek. :D
2011. júl. 8. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!