Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milánóba, Berlinbe vagy...

Milánóba, Berlinbe vagy Párizsba költöznétek inkább, és miért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 22:09
1 2
 11/11 Pingi88 válasza:
100%

Nekem volt "szerencsém" mindhárom városban elöltenem egy kis időt munka miatt és isten őrizz, hogy egyszer visszamenjek önszántamból!

A franciák nagyképűek, felsőbbrendűnek érzik magukat és úgy is viselkednek! Emiatt nem nagyon szeretnek befogadni senki mást! A németek töketlenek, a szokásaik az őrületbe tudják kergetni az embert! Az olaszok gusztustalanok, igénytelenek! A közlekedés ezekben az országokban káosz a magyarhoz képest is! A városokban ez hatványozódik! Amikor Párizsban jártam (2szer) lehet nem volt idénye a kutyaszarnak, mert meg is lepődtem, hogy egy nagyváros milyen tiszta! Utazni, városnézőbe inkább Párizs, de csak rövid időre és meg kell tanulni önfenntartónak lenni, mert, ha nem beszélsz franciául akkor el vagy veszve, átnéznek rajtad, ha nem akkor lenéznek!

A három közül egysem! Határozottan egysem!

2011. jún. 12. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!