Kell útlevél Németországba?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és hónap végén szeretnék néhány napra kimenni Németországba. Csináltassak útlevelet vagy elég a személyim?2011. jún. 5. 10:26
11/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az nem igaz, hogy vannak ilyen lekezelő emberek. Igazán nagy bűn hogy nekem nincs pénzem arra, hogy össze-vissza utazgassak a világon és nem tudom, hogy működnek ezek a dolgok manapság. Ja és sajnálom, hogy a földrajz tananyagban még nem jutottunk el idáig, ez is biztos az én hibám. Nem értem, minek van ez az oldal, ha nem azért, hogy megkérdezzünk valamit másoktól és arra normális választ kapjunk, anélkül hogy hülyének éreznénk magunkat. Ha nem tetszik valami, ne olvasd el és ne válaszolj.
2011. jún. 5. 14:51
12/16 anonim válasza:
de ehhez nem kell eljutni a tananyagban semeddig és nem kell utazónak sem lenni, ez alap intelligencia
13/16 anonim válasza:
Na te kedves visszapofázos válaszoló kur..ra elegem van ebből a lekezelő stílusból nem kell hülyének nézni a másikat. kíváncsi lennék, hogy te hány éves vagy mert ha idősebb és úgy gondolod, hogy ilyen kedved van és lecseszel mindenkit akkor menj el oda ahol normálisan tudsz valakivel beszélni. De gondolom ilyen hely nincs kerek e világon ezért húzd meg magad és nyugodj le. Egyébként kedves kérdező: Igen bármikor elutazhatsz Németországba, mert uniós tagállam és ez azt jelenti, hogy nem kell útlevél csak személyi igazolvány, de az feltétlenül! Nem úgy van ám az ahogy a bunkó gyerek mondta, mert NEM lehet bármilyen személyivel utazni, mert a régi papírfecni már gond lehet ha véletlenül ellen őrzik, hogy van-e mert bizony ilyen is van akkor ha valaki gyanús és furcsán néz ki. Ezért ha régi személyid van ( bár kétlem ) akkor gyorsan csináltass egy újat az okmány irodában ( kártyásat ) és különben meg az sem baj ha még a régi nem járt le. Pár hét és kiállítják neked az újat. Ezt különben az okmányiroda vagy a mit tudom én még milyen honlapokon is megnézheted. Hidd el fent vannak az interneten az ilyen dolgok. Én is utazok nemsokára személyivel.
14/16 anonim válasza:
a könyves régi papírszemélyi is jó, főleg Németbe
nem tudom miért kell téves infókat közölni
A volt jugoszlávián kívül mindenféle személyi jó
15/16 anonim válasza:
Istenek 12.45, te se jártál iskolába ha azt mondod,hogy nem jó a papírszemélyi
nézz utána a minisztérium honlapján ha nem hiszed
és ellen őrzik az egy szó drágaXD
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat, megoldom majd a helyzetet, egyébként pedig igenis hasznos ha van egy kiskorúnál papír arról, hogy a szülők tudnak az utazásról és elengedik: [link]
Köszönöm annak a válaszolónak, aki megvédett, aki meg csak lenézni és szidni tud, azt szépen megkérem hogy menjen innen a francba.
2011. jún. 6. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!