Ha Németországba mennék fél évre Erasmussal, akkor kell útlevél? Anyám most kitalálta, hogy kell az útlevél. (Kár, hogy EU-tagok ők is)
Én is ezt mondom neki :) Tavaly voltam Bécsben, a határon még csak meg se állítottak, nem hogy útlevelet kérjenek, Schengen, ugye....
De ő meg akart róla győzni, hogy kell Németországba útlevél :)
Aztán megkérdeztem, hogy mégis honnan szedi, mondta, hogy egy kolléganője férje mondta, aki rendőr :DDDDDDDDDDDDDDDDDd
mégse anyám a hülye na, hanem a rendőr :)
Utolsó!
Köszi szépen, mert ha számlához útlevél kellene, akkor megcsináltam volna én is az útlevelet újra, meg tudnád esetleg mondani, hogy melyik banknál nyitottál számlát?
Nekem Spanyolo.ban kérték párszor az útlevelet, hivatalos ügyeknél, de ha nem lett volna nálam, akkor sem lett volna baj, elfogadták volna a személyit is, csak az útlevelet egyszerűbb lefénymásolni, nem kell fordigatni, mint a személyit:-)) de komolyan...
szóval, csak emiatt ne csináltass útlevelet, ha keletre nem akarsz most menni.
köszi mindenkinek :)
keletre nem akarok menni, jön ide a kelet magától is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!