Mit érdemes Rómában megnézni?
Négy nap nem sok, de arra elég, hogy megszeresd a várost. Ne az legyen a célod, hogy minden megnézz, amit csak lehet. Inkább nyugodtan, sétálva élvezd a város hangulatát. Ülj le egy vendéglő teraszára ebédelni, nyaljál fagyit.
Néhány ajánlás: Colosseum (nem nagy szám, de érdemes megnézni), Angyalvár, Vatikán, Tevere part, Trevi kút és a mi az utadba kerül.
"Colosseum nem nagy szám"
írta az előző.
Sajnos ide a teljesen műveletlen, tudatlan primitív hólyagok is beirkálnak!!
A Colosseum a világ egyik csodája volt akkoriban!
Még tengeri csatákat is vívtak a vízzel feltöltött küzdőtérben, de nem részletezem tovább.
Amúgy javaslom megtekintésre a Spanyol lépcsőt.
Sajnos ide a teljesen műveletlen, tudatlan primitív hólyagok is beirkálnak!!
Valóban! Nézz a tükörbe!
kinga79 -nek.
Aki szerint : "Colosseum nem nagy szám" az egy nagy nagy BUNKÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Amúgy minek írod ki a neved mellé az IQ-dat??
az a baj, hogy a Kinga 79 az egy beképzelt p>csa
mert törzsgyökeres pesti, a világ majd minden országába járt Oroszország, meg dél amerika, de ez sztem FAKE........
egy kézzelfogható infót nem mond az általa ismert országokról, csak mait útikönyvben is lehet nézni
másik,, sok mindenki ok nélkül sérteget és lekomcsizik csak mert úgy tartja kedve
ilyen nagyképű és ennyi helyen volt kiváncsi vok mit dolgozik????
biztos valami adócsaló vagy a szülei még mindig pénzelik vagy a pasija egy maffiózó...
de ha a magánéletedben is ilyen nagyképű R*banc vagy akkor ne csodálkozz ha majd megvernek érte
mér régen érik bennem ez a mondóka, de most ez már tényleg sok
azért nem nagy szám neki a kolosszeum, mert ő már járt atlantától kezdve Los angeles meg arab világ, semmi nem nagy szám-----na persze, én meg Vilmos herceg vagyok
na éppen ideje, hogy elhúzzál
13:10
Hercegem! Először is tanulj meg írni! Helyesen! Az értelmező szótárt sem árt forgatni, ilyen szó, hogy "törzsgyökeres". Az tősgyökeres. Egyébként meg sem apucim, sem a "pasim" nem kell, hogy eltartson, keresek én eleget. (Egyébként nincs "pasim", férjnél vagyok.) Hogy mi a foglakozásom? Semmi közöd hozzá, valószínűleg nem is hallottál még ilyenről. Ne irigykedj, majd egyszer Te is eljutsz pár jó helyre.
Puszika
Kinga
Látom, hogy rendesen közutálatnak örvend itt
ez a kinga79 nevű nagypofájú némber.
Már több rovatban is láttam, hogy beszólogatott és elküldték a pics*ába!!
Amúgy a férje futtatja, azért van ennyi szabadideje!!
...és, hogy mit jelent a neve?
Leírom:
K mint ku*rva
I mint ingyenélő
N mint naplopó
G mint gizda
A mint agresszív
79 meg az IQ-ja!! (egy majomé már ez 80 felett van!!!)
Az utolsónak!
A kérdés az volt, hogy "mit érdemes Rómában megnézni?"
A te válaszod: "egyébként én még nem voltam Rómában, így a Colosseumot sem láttam, de... "
NA AKKOR KI A PRIMITÍV??
Te valami rokona lehetsz ennek a kinga 79(éves) csoroszjának!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!