Félek a repüléstől. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Nyáron utazom egy barátnőmmel Berlinbe. Mindig féltem a repüléstől, de úgy gondoltam a megbízható európai légitársaságokkal nem lehet probléma. Viszont mióta újra bekerült a hírekbe, a 2009ben lezuhant Air France gép, nagyon félek tőle. Egyik ismerősöm azzal próbált megnyugtatni, hogy mivel én nem az óceánon keresztül repülök, így kisebb a baleset esélye. Ebben van bármi logika? Van valami jó ötletetek, hogy ne féljek ennyire?2011. máj. 30. 22:48
11/15 anonim válasza:
...én meg legutóbb le is zuhantam.
Pont vetítették az Airprt 89. c. repülős katasztrófafilmet az utasoknak,
amikor irtózatos viharba kerültünk.
Eközben gonosz terroristák elfoglalták a repülőt,
de kifogyott az üzemanyag is .
A vulkáni hamufelhőtől, meg leálltak a repülő motorjai!
Ekkor megkérdezte a légikisasszony, hogy valaki az utasok közül, tud-e repülőt vezetni?!
Ebben a pillanatban, egy magas hegycsúcs tűnt fel a repülő orra előtt,
de mielőtt nekicsapódhatott volna a gépünk, hirtelen átfordult a hátára és elkezdett zuhanni.
Az ablakból már lehetett látni, a tengerben úszó cápákat,
ahogyan kőröznek lent és várják, hogy közéjük essünk...
Ekkor...
...ekkor megszólalt a vekker...és felébredtem. :)
12/15 anonim válasza:
Ettől aztán teljesen megnyugodott :)
13/15 anonim válasza:
folyik a konnyem a rohogestol :DDDDDDDDDDDDD bocsi kerdezo.......
14/15 anonim válasza:
elozo vagyok, nem a kerdestol hanem valaszok nem semmik :DDDDDD bocsi bocsi..........
15/15 anonim válasza:
Rengetegszer ultem mar repulon:)osszesen 16szor 1 es fel ev alatt 14 evesen regi kerdes gondolom nem volt semmibaj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!