Szerintetek milyen gyors kaját csináljak nyaraláskor?
Tojásrántotta? Nagyobb adag szerintem elég gyors és laktató.
Esetleg bundáskenyér, bár ebédnek azért kevés.
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy itthon főzök egy nagy fazék pörköltet. Műanyag dobozokba széjjelosztom és lefagyasztom.
A lefagyasztott dobozokat hűtőtáskába teszem (utazáskor), hogy a hűtőtáska tele legyen (akkor nem enged ki, akár 1,5 napig sem)teszek lefagyasztott üditőt, ásványvizet, illetve amit le lehet fagyasztani, és úgyis vinnénk. A pörköltből lehet csinálni gulyást, rizseshúst, tarhonyáshúst, vagy valamilyen körettel, esetleg kenyérrel is ehetitek. Ha ott nincs hűtő, akkor jó megoldás a sült hús. Itthon tepsibe megsütöd, hagymával, fokhagymával, borssal ízesítve, hogy finom legyen. Beleteszed egy műanyagtálba, és felöntöd a zsirral, amibe sütötted, úgy hogy ellepje. Ha a hús nem kap levegőt, így a zsírban hűtés nélkül hetekig eláll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!