Mit néznél meg Londonban?
Londonba kell utaznom a nagykövetségre, és arra gondoltam, ha már elmegyek, akkor lássak is valamit, a benzin, meg a költségek a nagykövetségen úgy is meglesznek. (Lányom útlevelét intézzük) Délután 4-re van időpontom, és arra gondoltam, előző nap mennék Londonba, hogy körülnézzek, már néztem szállást a városközpontban (hihetetlen, de elérhető áron), és miután végeztünk a nagykövetségen, spuri haza. Ötleteket várok, te mit néznél meg, ha lenne egy napod Londonban?
Én a Madame Tussauds múzeumot tuti megnézem, és mivel tudom, hogy kedvenc színészem kézlenyomata is megtalálható Londonban, így azt se hagyom ki. Te mit néznél meg?
óh, nem haragszom, sőt, örülök, ha valaki részletes:D
Ja még annyit, hogy alapból sokat vártál kinn a Madame tusseau múzeum előtt? Mert abból ítélve, hogy ki tudod választani, hogy mely félórában akarod átvenni a jegyed, nem lehet olyan sok idő, mire bejutsz...remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!