Nekivágnátok Angliának?
ha lenne "megfelelő tőkém", akkor simán.
sőt nekem most is tervben van egy angol vagy német párhónapos "kiruccanás".
Mindenképpen!!!! Én 30 évesen feladtam itthon mindent és mentem,mert ez volt a nagy álmom:) igaz, hogy a barátomhoz,aki már régóta kinnt élt. A munkakeresés elég nehéz volt, 3 hónapig semmi... hiába regisztráltam be minden ügynökséghez, végül egy tesco expressbe segitett egy indiai barátunk bejutni,ahol napi 2 órát takarítottam, nem olyan könnyű elhelyezkedni... nagyon sok a külföldi. Mondjuk én nem beszélek jól. A nyelv az mostmár nagyon fontos, régebben nem volt az.
Amúgy ha normálisan dolgozol,akkor sokkal könnyebb a megélhetés, mint itthon. De ismerős nélkül nem mernék nekivágni, mert kell valaki ,aki segít az elején mindenben. Ha egyszer eljutsz oda,hogy jönnél és nincs ismerősöd kinnt,írjál nekem ,hátha tudunk segíteni, egy pár magyarnak már sikerült melót keresnünk a vendéglátásban:) De ehhez folyékonyan kell tudni beszélni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!