Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában vagy az USA-ban...

Angliában vagy az USA-ban szeretnék dolgozni. Tudtok e ajánlani közvetítőt vagy ismerőst?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 17:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
szívesen, hát akkor még buszra sem kell költened hogy megnézd ezt a céget :)
2011. máj. 1. 19:03
 12/23 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy közvetítő, de úgy gondolom, hogy jobb közvetítővel, mint sehogy. :)Én júniusban mennék ki. Te mikor szeretnél? Érdeklődtél ebben az irodában?
2011. máj. 1. 19:09
 13/23 A kérdező kommentje:

ma 18:49

Gratulálok, ügyesek voltatok, és vagytok, hogy még kint éltek! Pár év múlva már én is kintről fogok írni. :)

2011. máj. 1. 19:11
 14/23 anonim ***** válasza:

ma 18:49 vagyok..

Mi pár év múlva már haza szeretnénk menni...(azért itt is egyre nehezebb,és egyre rosszabb lesz a pénz) De én sok sikert kívánok neked..remélem sikerül..

2011. máj. 1. 19:13
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Itthon senkim és semmim nincs, minimálbérből élek albérletben. Ettől csak jobb lehet...
2011. máj. 1. 19:17
 16/23 anonim ***** válasza:

nem , még nem néztem meg , de szerintem a jövőhéten elmegyek , valamikor .

kimenni szeretnék minél hamarabb,csak nincs kivel :D

2011. máj. 1. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát szedj össze egy pasit/lányt és akkor lesz kivel kimenned.
2011. máj. 2. 07:05
 18/23 anonim ***** válasza:

jah , mondm h minél hamarabb szeretnék kimenni :D

Összejövök egy csajjal, és mondom neki a 2. nap , hogy menjünk ki ?:D

valószínű kijönne ....:D

2011. máj. 2. 09:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondanék, hogy ősszel könnyebb munkát találni, mint nyáron. Szóval én inkább szeptembertől időzíteném a költözést (bár, ha közvetítőn keresztül akarsz menni, akkor megy úgyis akkor mész, amikor azok adnak munkát).
2011. máj. 4. 14:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Elmentem ahhoz a céghez, akinek a linkjét kaptam. Nem volt rossz, viszont szinte végig angolul beszélt hozzám, hogy felmérje a tudásomat. Ő is azt mondta, hogy a munka augusztus második felétől várható. Addig persze nyitva tartom a szememet, mert szeretnék minél előbb kimenni...
2011. máj. 4. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!