Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában vagy az USA-ban...

Angliában vagy az USA-ban szeretnék dolgozni. Tudtok e ajánlani közvetítőt vagy ismerőst?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 17:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Angliában élek..Tudok itteni közvetítőket,de ezek csak itt vannak kint.Angol közvetítőcégek,Ingyenesek,jók..csak be kell menni,és le kell adni az önéletrajzot..(hozzáteszem,hogy nem londoni vagyok,) ahol én élek(Oxfordtól 40 km-re) szinte a legtöbb közvetítőcégnél van mindig meló..
2011. máj. 1. 17:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

És az ilyen közvetítőknél diplomás állásokat is lehet találni vagy csak ilyen pizzafutár és tescofeltöltő van?

Mert ez engem is érdekelne. Most végzek az egyetemen, van felsőfokúm hátha...

2011. máj. 1. 18:24
 3/23 A kérdező kommentje:
Magyarországra gondoltam, mert sajnos én addig nem akarok kimenni, amíg nincs munkám és ismerős, inkább a biztosra mennék. Még nem voltam külföldön. :)
2011. máj. 1. 18:30
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Különböző ügynökségek vannak.Van olyan ahol csakis vendéglátással foglalkozik.Van olyan ahol csak "irodai" munkákkal foglalkozik..Van olyan ami vegyes..Ezt már a saját igényeidnek megfelelően látogatod meg..

Egyébként nem mindegy hogy milyen diplomád van,mert a legtöbb diploma itt nem sokat ér..(persze vannak amik jól jönnek itt kint is)

2011. máj. 1. 18:31
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:31 vagyok

Sajnos Magyarországi ügynökségekről egynél sem hallottam olyat hogy megbízható lenne.

Néz ,én itt vagyok kint lassan 4 éve..

Tudom mi megy itt kint,és hogy miképpen lehet melót találni..

Van nyelvtudásod? Tudsz ól kommunikálni? HA igen,akkor nem kell félned..Akkor nyugodtan kijöhetsz egyénileg,és azt a pénzt amit egy csalós ügynökségnek fizetnél ki,azt rászánod a kinti szállásra(legalább 1-2 hónap szállásod meg lenne oldva) és magad mész munkát keresni..HA tudsz angolul akár 1-2 napon belül már dolgozhatsz is..

A nyelvtudás a legfontosabb...Ha ez nincs akkor nem sok lehetőség maradt,szinte semmi..

2011. máj. 1. 18:34
 6/23 A kérdező kommentje:
Alapszinten beszélek angolul, és ha lassan beszélnek, megértem. :) Talpraesett vagyok, de azért csak biztosabb lenne, ha vkihez mennék ki és tudna segíteni.
2011. máj. 1. 18:39
 7/23 A kérdező kommentje:
Te is egyedül vágtál neki? Vagy volt biztos helyed?
2011. máj. 1. 18:42
 8/23 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt biztos helyem..Én itt kint jutottam munkához,pedig elég nyuszi is vagyok...Nem fogod elhinni,de én még ma sem merek megszólalni,bár értem,hogy mit mondanak..Egyszerűen leblokkolok..:) De látom,hogy sokszor milyen embereket alkalmaznak,és ilyenkor bennem van,hogy én azért jobb vagyok..Ilyenkor jön egy kis bátorság,és megyek munkát keresni..Éppen most néztem ki pár melóhelyet,mert váltani szeretnék..

Igaz ma már könnyebben válogatok,mert ha nincs is hónapokig munkám ,nem gond..A párom dolgozik,és gyönyörű 3 szobás lakást bérelünk..De az elején mi is keményen megdolgoztunk a mai kényelemért..Minden segítség nélkül..( mi még infót sem kaptunk)

2011. máj. 1. 18:49
 9/23 anonim ***** válasza:

én is kiszeretnék menni, csak nincs senki akivel ki tudnék menni kb az a baj ., mindig csak az van hogy majd később mert nincs pénzük , pedig én már holnap indulnék kb.

tudok egy kecskeméti céget aki állítólag nem is kér semmi pénzt sem azért hogy kiviszik az embereket, de tényleg úgy van ahogy az előttem szóló mondja, hogy közvetítők nélkül érdemes inkább kimenni.

annak az oldalnak a címe itt van amúgy ha érdekel:

[link]

2011. máj. 1. 18:53
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a linket! Kecskeméten lakok. :)

Én is elvállalnék bármilyen munkát, és nem csak Londonban. Ha tudtok vmit, írjátok meg! :)

2011. máj. 1. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!