Pistosz35 kérdése:
Mit vigyek magammal, ha csernobilba akarok utazni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg lista legyen.2011. ápr. 25. 10:45
2/7 anonim válasza:
Egy rakás magyar celebet, de gondoskodj róla, hogy ott is maradjanak!
3/7 anonim válasza:
Én nem csak celebeket vinnék, hanem a társadalmunk fő munkaerőit is, akik a markuk tartásában igencsak jeleskednek.
4/7 anonim válasza:
Sok eurót, mivel vannak olyan zónák ahova nem akarnak beengedni, egy kis pénzért még idegenvezetőt is kapsz. Ja meg dózismérőt, mivel lehet az egyik helyen nincs sugárzás 2 méterrel arrébb meg 100 szorosára emelkedik.
5/7 anonim válasza:
Bugyit
Zoknit
Pólót
Hosszú ujjút hátha hideg lesz...
Nadrágot
Cipőt
Fogkefét
Fogkrémet
Pénzt
Tusfürdőt
Hónaljstiftet
Sampont
Telefont
Telefontöltőt
Útlevelet
Személyi igazolványt
Szendvicset az útra
Fényképezőgépet
+elemet vagy elemtöltőt mellé
Napszemüveget
Borotvát
Borotvahabot
Zsebkendőt
Szótárat (hátha...)
Hát én még vinnék mást is, de névből látom te pasi vagy, így a sminkcuccokat nem írom le egyesével...
:D:D:D :P
7/7 anonim válasza:
Attól függ, hány napra akarsz menni. Én három napra voltam, értelemszerűen három napi cuccot vittem, plusz fényképező, jó nagy memóriakártya, és nem árt egy értelmes sugárzásmérő sem (a terraP például egy jóféle műszer, annál drágábbat felesleges venni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!