Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elengednétek a 14 éves lányoto...

Elengednétek a 14 éves lányotokat Dániába 2 hétre repülővel, a barátnőjével, annak nagybácsijához?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 22:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 évesen egyedül mentem Angliába egy nyári iskolába, idegenekhez (mondjuk tudtuk róluk, hogy megbízhatóak). Pesten felraktak a repülőre, Angliában vártak, és épségben haza is jöttem egyedül. Persze más a 17 és a 14, de ha a 14 éves ismerőshöz megy, és elég megbízható(nak neveltem), akkor elengedném. A repülőn lehetetlen elveszni.
2011. ápr. 13. 10:21
 32/37 A kérdező kommentje:
köszi(:
2011. ápr. 13. 16:43
 33/37 A kérdező kommentje:
23 nap és megyünk ! :DD
2011. jún. 26. 23:01
 34/37 A kérdező kommentje:

rendben kiérkeztünk 19.-én, csomagokat hirtelen nem találtuk, ill nem tudtuk hol kell felvenni, de utazot még velünk magyar és azokkal együtt megtaláltuk, habár azoknak is inkább mi segitettünk.

2.-án meg megyünk haza

2011. júl. 30. 20:34
 35/37 anonim ***** válasza:
Király! :)) Milyen ott kint?
2011. aug. 3. 14:13
 36/37 A kérdező kommentje:

jó volt, habár időjárást meg kellett szokni kicsit hüvősebb, habár ott kb ilyen 10 fokkal melegebnek érzed mint itthon, ott nagyobb szögbe éri a nap sugarai a földet.

ha vki arra jár a Djurs Sommerland-ot ki ne hadja, nagyon jó és áá volt olyan amin majdnem behánytam, vizi hulámvasút kib*szott jó, meg a nagy hullámvasút megy 90km/h-val

Am épségben hazaértünk, ráadásul átszállással jöttünk. Nagyon segítőkészek a dánok, meg barátságosak. (Habár szerintem túl nyitotak vagy nem tudom, de nagyon mások mint a magyarok, am Dánia vt tavaly a 2.legboldogabb ország és sokáig az első vt csak a válság miatt csúszott egyel hátrább)

Na szóval jó volt, élek, magyar billentyűt még szoknom kell, meg lekéne szoknom arról h a kutyáinknak dánul beszélek, mert szerencsétlenek nem értik. xdd

2011. aug. 6. 21:29
 37/37 anonim ***** válasza:

hehhe ez jó tudom miről beszélsz mert én is kint élek csak norvégban:P

és egyébként is nagyszerű dolog utazni aki megteheti miért ne? :D

2011. aug. 8. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!