Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elengednétek a 14 éves lányoto...

Elengednétek a 14 éves lányotokat Dániába 2 hétre repülővel, a barátnőjével, annak nagybácsijához?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 22:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek meg a Taken című filmet, utána döntsön. :))
2011. ápr. 11. 23:03
 12/37 A kérdező kommentje:
mert az miről szól?
2011. ápr. 11. 23:05
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Két tizenéves lány utazik egyedül Párizsba a másik lány rokonaihoz, a reptéren összeismerkednek valami fiatal jóképű csávóval, aztán elrabolják őket és eladják prostinak. :DDD
2011. ápr. 11. 23:09
 14/37 anonim ***** válasza:
75%
Milyen piros kapu? Ott a terrorista gyanús személyeknek kell átmenni a reptéren, mikor megérkeznek? Nekem ez jut eszembe erről.
2011. ápr. 11. 23:10
 15/37 A kérdező kommentje:

kösz a film leirást

ja az a kapu és elég cinkes ha véletlen oda mész.. de anyira hülyék csak nem vagyunk

2011. ápr. 11. 23:21
 16/37 anonim ***** válasza:
87%

Én, amikor Japánba mentem, a repjegyemen csak a kiinduló- és a célállomás nemzetközi betűkódja volt feltüntetve így: BUD-MXP (Budapest - Milano Malpensa International Airport) és MXP-NRT (Fentebb írott - Narita International Airport). Milánóban szálltunk át. Ja, az ALITALIA légitársasággal repültünk.

Az ország nevét egyik jegyre sem írták fel. (Azt hiszem, írtad, hogy a jegyedre nem írták rá az ország nevét).

2011. ápr. 11. 23:41
 17/37 anonim ***** válasza:
65%

Én is Norvégiában élek olyan biztonság van amilyet még nem láttam és mindenki nagyon rendes!!!

Amugy én nem engedném el a lányokat 2-ben :))

2011. ápr. 12. 01:39
 18/37 anonim ***** válasza:
62%

A papírokkal itt nem lesz gond szerintem...

Viszont ha kérdeznek nem baj ha tudtok válaszolni az a nagyobb gond!

Szerintem menjen veletek legalább 1 felnőtt!

2011. ápr. 12. 01:45
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
0szinte leszek> a valaszaidbol azt szurom le, hogy nagyon komolytalan vagy. Ami persze a te korodban nem gond, viszont pont a komolysag hianya miatt tutti nem engednem el kettesben a ket lanyt. Amugy meg a szuleiddel nezesd meg a Taken cimu filmet, mert tenyleg nagyon idevalo, plusz sajnos van igazsagalapja.
2011. ápr. 12. 06:45
 20/37 anonim ***** válasza:
Én egy állandóan aggó apa vagyok és h irtelen annyi problémát felsoroltál magadtól, hogy 90%-ban, hogy nem. Az a nagybácsi a szülődnek a testvére ? - mert az nem akárki mondjuk, de az a sok probléma amit felsoroltál az sokkolt. Ezeket a problémák hogy jöttel elő.Csak nem a nagybácsi sorolta fel ?, mert akkor nem igazán akarja,hogy elmenjél.
2011. ápr. 12. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!