Magyarok. Ki hogyan kezdte külföldön?
Sziasztok! Menyasszonyommal tervezzük hogy ki megyünk külföldre hosszabb időre!
Olyan kérésem lenne tőletek hogy aki külföldön él az please írja le ide a tapasztalatait,és azt hogy hogyan kezdte kint az életét,munkáját meg mindent :) Előre is köszi szépen ;)
Anglia, London.
Kijöttünk és elkezdtünk gályázni... én takarítottam, párom mosogatott. Mivel én már beszéltem a nyelvet, próbáltam szakmán belül találni valami állást. 3 hónap alatt sikerült, de csak 4. hónaptól kezdtem el dolgozni.
Párom mivel nem beszélte a nyelvet 1 évig mosogatott illetve egy idő után máshol WC-t pucolt és asztalt törölgetett, majd egy év után már éjszakai recepciós volt hotelben, aztán mikor már úgy érezte, hogy megy a nyelv kezdett el szakmán belül munkát keresni. Talált is.
Most már nagyon jól keresünk mind a ketten, saját lakásunk van és jól vagyunk. De az eleje nagyon nehéz volt, főleg, hogy mi nekünk otthon voltak adósságaink, amiket vissza kellett fizetni. 4 évünkbe volt, hogy helyre jöjjünk. Addig meg összeszorítottuk a fogunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!