Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan oldal melyen csak...

Van olyan oldal melyen csak külföldön élő magyarok vannak?

Figyelt kérdés
Kapcsolatteremtés céljából kérdem.
2011. ápr. 4. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 4. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy tematikus oldalakat keresel-e, de en pl. sok olyan blogot ismerek, amin a latogatok tobbsege kulfoldon elo magyar. Mi, kulfoldon elok szerintem gyakrabban irunk forumokra, olvasunk magyar blogokat a kapcsolattartas miatt. Ezen az oldalon is sok kulfoldon elo van.
2011. ápr. 7. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak: Volnál szives konkrét választ is adni?
2011. ápr. 25. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hogy teged mi erdekel...azert nem irtam konkretat, mert en pl. babablogokat szoktam igy olvasni, ami teged valszeg nem foglalkoztat. De minden temaban van ilyen, ra kell keresni. Kozossegi oldalakon is vannak klubok, amikben megismertem itt elo magyarokat. Talan ez utobbi a legjobb modja a kapcsolatteremtesnek.
2011. ápr. 25. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!