Melyik az az ország, vagy város, ahová soha nem mennél el újra nyaralni, kirándulni?
Magyarországon nagy csalódás Miskolc, nincs semmi csak kétes kinézetű emberek. Ha van autó akkor ki lehet menekülni a fürődbe vagy lilafüredre, de maga a város..
Amik unalmasak: Sárvár, nincs semmi a fürdőn kivül ( de az viszotn irtó jó!). Nem vágyok az arab világba és afrikába..és nagyon dél amerikába sem. annyi fertőzést el leeht kapni pik-pak..
Olaszokhoz soha többet! Nem szimpatikus az a déli "temperamentum". Inkább túl fontoskodásnak, jópofizásnak nevezném.
Bár lehet túl szubjektív, nekem az északi emberek mentalitása jobban tetszik. Német, holland, svéd, dán. Úgyhogy arrafelé vesszük az irányt nyáron.
Az olaszokat én is kerülném, elég volt belőlük, 1 euróért az anyjukat is eladnák - tisztelet persze a kivételnek.
Jordánia - szép volt a táj, de 0 az infrastruktúra, az emberek is elég kulturálatlanul viselkedtek, pl. Aqaba központjában, a bank falát (is) levizelték a helyiek. Nem egyszer, szinte mindennap.
Itthon Miskolc - már-már ijesztő a hangulat, az emberek nagy része. Mi is "menekülőre fogtuk".
Olaszország déli részére én se mennék vissza.. Nápolyban kiraboltak, a buszon pedig zaklatak.
Az összes többi hely ahol voltam nagyon tetszet és szívesen vissza is mennék :-)
Én Lido di Jesoloba nem mennék vissza. Írtó unalmas egy rész volt és tengerpart sem volt szép.
Én félnék ellátogatni Dél Afrikába, bár írtó kiváncsi lennék rá, amúgy alapvetően minden érdekel, lehetőségek szerint nem hagynék ki semmit.
itt már többen szidták olaszországot, akkor csatlakozom:
Nápoly szerintem európa legalja.
olaszoban is minden hely jobb Nápolynál, ha délebbre megy az ember az már kicsit, de csak kicsit jobb, mint Nápoly.
de az egy katasztrófa
Marokkó, Agadír:
Huh,látom ezzel a hellyel nem vagyok egyedül...Hála az égnek csak átutazóban voltunk abban a vároaban,egyszerűen borzalmas volt az egész.Az utcák büdösek voltak,romos épületek és gyilkos twkintetű férfiak.(100 emberből 95 férfi és 5 nő)
Azonban azt hozzá kell tennem,hogy Marokkó többi része rendben van,aőt vannak kifejezetten jó részei,szóval az országot nem kell leírni,csak ezt az Agadírt. :)
Padova (és környéke),Olaszország:
Igazából nem azt mondom hogy soha nem mennék vissza, meg nem is volt borzalmas, azonban én nem láttam semmi extrát abban a térségben és kicsit drága is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!