Dublinba fapados járat? Jól látom, hogy csak a pozsonyi indulású Ryanair járat van?
ár szempontjából tényleg a legjobb, és érdemes pozsonyba is elutazni (retur buszjegy 5ezerért van már).
én eddig egyszer repültem ryanairrel, marseille-brüsszel vonalon és nem volt semmi probléma.
Én általában Ryanairrel utazok, és egyáltalán semmi gondom nincs vele. Azon kívül, hogy nem adnak kaját, semmiben sem rosszabbak, mint a többi légitársaság.
És jóval olcsóbbak. Általában még akkor is jobban járok velük, ha a reptér kicsit odébb van, mint a cél állomás. Általában Pozsony-Alicante útvonalon repülök, rendes reptereket használnak, nem messzebb szállnak le, mint a többi gép, és erre vagyok a legbüszkébb: tavalyelőtt 5euróért repültem egy úton, ezen az útvonalon. A repjegyem olcsóbb volt, mint az útiktsgem Pozsonyig:-)
De most Pesten lakom, ezért lenne egyszerűbb innen indulni Dublinba, de elég drága jegyeket találtam csak...
volt róla szó, hogy visszatér a ryanair magyarországra még idén... de valószinű a sármelléki reptérre, mivel feriheggyel nem tudnak megegyezni (ami szégyen egyébként).
amit nem értek még, hogy miért hirdet a ryanair bp-i járatokat az oldalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!