Van charter járat Tenerifére?
Mi az, hogy csak a magyar pilótákban bízol?
Minden egyes kereskedelmi pilóta ugyan olyan jó képzettséggel rendelkezik, szigorú vizsgákon mennek át és állandó terheléses teszteknek vetik alá őket mind fizikai és mind szellemi értelemben.
És egyébként is honnan tudhatod, hogy magyar-e a pilóta? Egy magyar társaság, mint pl. a Travel Service magyar leányvállalata is alkalmazhat külföldi pilótákat.
Egyébként biztosan van charter járat Tenerifére, és biztos vagyok benne, hogy a Travel Service is repül, magyar lajstromú gépekkel, hogy megnyugodj. (Persze külföldi pilótát is alkalmazhatnak.)
Itt neked inkább a légitársaságokat kellene szemügyre venned. Olyan légitársaság, mint az Air France, American Airlines, British Airways biztosan nem fog rossz pilótákat alkalmazni.
Még hozzá teszem azt, hogy én repültem a Travel Serice-al, nagyon meg voltam velük elégedve.
Szerintem menj be egy utazási irodába, ott hátha el tudják intézni. Interneten nem nagyon fogsz találni, csak menetrendszerinti járatokat.
Spanair? Most biztos jól megnyugtattad a kedves kérdezőt. :D
Nem is tudom már mikor jól földnek csapódott egy gépük, de rendesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!