Angliába autoval. Komp járat?
Érdemesebb interneten keresztül venni kompjegyet,mert valamivel olcsóbb,mintha helyben vennéd meg.
Mi jártunk már úgy is,hogy az interneten vásárolt kompjeggyel amikor kiértünk,kiderült,hogy elértük az előző hajót is.Felajánlották,hogy ha nem akarunk várni 2-3 órát,és elmennénk a korábbi hajóval akkor fizessünk + költséget,és mehetünk.De volt,hogy ugyanúgy korábban értünk ki,de várnunk kellett a hajónkra,mert nem volt hely az előző hajón amit szintén simán elértünk..
Előtte érdemes venni, mert helyben nagyon drága. Miért nem gondolkozol az alagúton?
Az gyorsabb sokkal.
Az alagút a duplája a kompjegynek mindig.
Nekünk még soha nem kellett fizetni, ha korábbi komppal jöttünk vagy későbbivel, és mindig a neten vettünk előre jegyet.
Inkább 1-2 hónappal vagy pár héttel előbb vedd.Ugyanúgy megy az ár mint a repülőjegynél.Minél korábban veszed annál olcsóbb..
Én is jártam már úgy ,hogy előbb kiértem mint a hajóm indulása,így felengedtek a korábbi hajóra,de fizetni kellett valamennyit..(nem sokat csak 10 fontot 3 kompjegyre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!