Miket szoktatok pakolni a kézipoggyászba?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 07:18
11/11 anonim válasza:
megint én 05:26 :):P am nem értem h nektek hogy elég csak a kézzi poggyász???pff én akárhányszor utaztam sosem volt elég még csak meg sem probáltam mert a nagy böröndöm is fullig volt...nem még az volt benne minden a kéziben ajándékok...édességek..laptop,ékszerek,pénz,telo,a fontosabb papirjaim,aokirataim ami a repjegyhez mert am is nálam van itt gondolok a személyire,utlevélre,)nem kell pl:anyokönyvi kivonat,pps szám stb...)am festékeket én ugy hallotam h nem engednek fel a gépre itt írta vki h ö smink cuccokat is tett bele a kézibe...neki hogyhogy megengedték???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!