Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miket szoktatok pakolni a...

Miket szoktatok pakolni a kézipoggyászba?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 07:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bármit, amire a repülőn szükség lehet. Könyv, szendvics, egy fél literes üres üveg, amit az ellenőrzés után megtölthetsz a mosdóban vízzel, fényképezőgép, térkép, hogy az ablakból nyomon kövessem, merre járunk, nyáron egy pulóver a légkondicionálás miatt. És bármi, amit nincs kedvem feladni, mert akkor is velem kell maradnia, ha elvész a csomag vagy kilopnak belőle valamit a rakodómunkások.
2011. febr. 4. 07:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Én az összes értékemet abba szoktam, mivel a nagy bőröndöt dobálják és állítólag ki is lopják belőle, ha valami értékes van benne (bár ennek nem tudom mennyi az alapja).

Szóval: laptop, fényképező, ipod, telefonok, hajvasaló, sminkcucc, egyéb elektronikai dolgok, bármi törékeny, iratok, egy váltás fehérnemű (arra az esetre, ha elkeveredne a bőröndöm, h nem kelljen 3 napig ugyanabban a bugyiban lennem, bár erre biztosítást is szoktam kötni), fogkefe és bármi más olyan pótolhatatlan dolog, ami ha esetleg elveszik a nagy bőrönd vagy napokig nem jön meg, akkor nélkűlzhetetlen, vagy lehetetlen pótolni...

Szokott lenni nálam még egy fél literes flakonnyi víz és némi keksz, azért ennyi, mert csak európán belül szoktam utazgatni... Általában így olyan 10 kiló a kézipoggyászom, de legalább az összes fontos dolgot biztonságban érzem.

Amúgy pl egy 2-3 órás repülőútnál én nem csomagolok kaját, meg ilyesmit, mert annyit kibírok evés nálkül (víz azért van nálam)..

2011. febr. 4. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonlítok az előző hozzászólóhoz.

Először is az iratok, és értékek. (laptop,fényképező...)

Aztán a nélkülözhetetlen dolgok arra az esetre, ha elveszik a poggyászom.

Plusz könyv, mp3 lejátszó, utazós párna, vastag zokni :)

2011. febr. 4. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:

az első hozzászólóhoz lenne kérdésem...

fél literes üveg tényleg megengedett folyadék nélkül?

mert ugye a folyadék max 2dl lehet,az is lezárt zacskóban...

2011. febr. 4. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
fogkefét hallottam, hogy volt mikor elvették... veszélyes tárgynak titulálva...
2011. febr. 4. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Mindent. Mert ha csak tehetem, csak kézipoggyásszal utazom. Az idejére nem emlékszem, mikor adtam fel utoljára csomagot repülőgépen.

Egy "szabvány" kézipoggyászba minden belefér, ami kb egy hétre kell. 3 váltás fehérneművel számolva.

2011. febr. 4. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom, ha mondjuk dolgozni megyek, akkor azért egyrészt többféle ruha kell, laptop, és én mondjuk többször váltok fehérneműt is, mint 3, kellenek ilyenek, hogy sampon, tusfürdő, hajszárító..stb. Nekem az tuti nem férne be a kézipoggyászba, de monduk nyaralni, ha valaki nem olyan internetfüggő, akkor elég lehet... Én max azt tudom elkpzelni, hogy ha egy hétvégére megyek, akkor talán csak kézipoggyász (de azért elgondolkodnék a feladott csomagon...)
2011. febr. 4. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, üresen beengedik a félliteres üveget, és az ellenőrzés után még van mosdó, ahol tölteni lehet.
2011. febr. 4. 20:32
 9/11 anonim válasza:
mekkora es milyen sulyu lehet max a kezipoggyasz? Az lehet esetleg ket taska? Egy hatitaska meg egy kis valltaska, vagy noi taska? Bocsi a kerdesert
2011. febr. 4. 21:34
 10/11 anonim válasza:
az utolsonak:nem legalábis mikor én mentem ha két táskád volt a kézzi poggyász meg 1 nöi táska pl akkor egybe kellet raknod tehát nem lehetett nálad kettö mert akkor fizetni kellet érte 35 eurot ezt már a repülöre szálás elött mondták be...mikor a repjegyedet nézik adod, le a nagyobb táskádat is(ami 15,20kg az euban)akkor kérdezik h van e kézzi poggyászod és ha rendesek meg engedik h kettö legyen de am lemérik és ha több mint 10-(jo esetben 11)akkor kikkel belöle szenned,vagy átpakolhatsz a nagyba....de ha nem rendes az aki épp nézzi a jegyedet akkor nem engedi meg h kettö legyen...de ha okos vagy ki tudod öket játszani pl:mikor nézik a jegyedet ha van nagyobb böröndöd azt leadod és mutatod mellé a kézipogyászodat az egyiket ha kettö van.a másikat meg akkor adja oda neked vkid ha már mész az átvizsgálohoz:)enyi
2011. febr. 5. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!