Miket szoktatok pakolni a kézipoggyászba?
Én az összes értékemet abba szoktam, mivel a nagy bőröndöt dobálják és állítólag ki is lopják belőle, ha valami értékes van benne (bár ennek nem tudom mennyi az alapja).
Szóval: laptop, fényképező, ipod, telefonok, hajvasaló, sminkcucc, egyéb elektronikai dolgok, bármi törékeny, iratok, egy váltás fehérnemű (arra az esetre, ha elkeveredne a bőröndöm, h nem kelljen 3 napig ugyanabban a bugyiban lennem, bár erre biztosítást is szoktam kötni), fogkefe és bármi más olyan pótolhatatlan dolog, ami ha esetleg elveszik a nagy bőrönd vagy napokig nem jön meg, akkor nélkűlzhetetlen, vagy lehetetlen pótolni...
Szokott lenni nálam még egy fél literes flakonnyi víz és némi keksz, azért ennyi, mert csak európán belül szoktam utazgatni... Általában így olyan 10 kiló a kézipoggyászom, de legalább az összes fontos dolgot biztonságban érzem.
Amúgy pl egy 2-3 órás repülőútnál én nem csomagolok kaját, meg ilyesmit, mert annyit kibírok evés nálkül (víz azért van nálam)..
Én is hasonlítok az előző hozzászólóhoz.
Először is az iratok, és értékek. (laptop,fényképező...)
Aztán a nélkülözhetetlen dolgok arra az esetre, ha elveszik a poggyászom.
Plusz könyv, mp3 lejátszó, utazós párna, vastag zokni :)
az első hozzászólóhoz lenne kérdésem...
fél literes üveg tényleg megengedett folyadék nélkül?
mert ugye a folyadék max 2dl lehet,az is lezárt zacskóban...
Mindent. Mert ha csak tehetem, csak kézipoggyásszal utazom. Az idejére nem emlékszem, mikor adtam fel utoljára csomagot repülőgépen.
Egy "szabvány" kézipoggyászba minden belefér, ami kb egy hétre kell. 3 váltás fehérneművel számolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!