Wizzair: Hogyan tegyek bele a kezipoggyaszba 2 dl folyadekot
ugy, h ne vegyek el tolem atvilagitasnal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, h megyek haza Magyaro-ra es az arcomra olyan lemosot hasznalok, amit csak otthon birok beszerezni. Most csak kezipoggyasszal utazom, es valahogy bele akarom tenni visszafele jovet. Ha jol tudom 1 dl folyadekot lehet szallitani keziben. Viszont en vittem mar folyekony alapozokat, tobb kremet egyszerre, kis kiszerelesu hajlakkot, ricinusolajat is keziben, es nem vettek el. Ha a folyadekot tobb kisebb uvegbe atontom, akkor az rendben lesz? Multkor a szemem elott vettek el a nenitol a tubus pirosaranyat. Legyszi aki tudja valaszoljon mert fontos! koszi.
2010. aug. 22. 02:13
1/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem sajna sehogy sem megoldható! nFőleg, hogy most nemrég szigorítotak megint! Eddig jöhetett a oirosarany, most már nem! Én tuti nem kockáztatnék, ha valóban fontos, inkább feladnám postai csomagban! Kicsit várni kell rá, de ha valóban olyan fontos, szerintem megéri! Szép napot!
2010. aug. 22. 08:09
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha kettőbe szétosztod, akkor jó.
Úgy emlékszem, egy 1 liter zárható zacskóba kell tenni a folyadékokat, melyek egyenként max 1 dl lehetnek.
2010. aug. 22. 08:10
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi. Es a folyadekot abba a zarhato zacskoba tegyem amit a repteren lehet szerezni? Vagy betehetem kis uvegekbe v mini muanyag flakonokba, es azokat a zacsiba? lehet hulye kerdes de tenyleg fontos es nem akarom postan kudeni. szoval ha van lehetoseg akkor "becsempesznem".
Mellesleg vizipipat szallithaok kezibe, vagy belekotnek, h esetleg eles meg uveg meg gyilkosfegyver?
2010. aug. 22. 08:56
4/7 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Természetesen az 1 dl-nél kevesebb folyadékokat tedd flakonba vagy üvegbe és azokat külön zárható zacskóba (ha kifolyna netán - erre van kitalálva).
És szerintem ne legyen egymás mellett, és nézz utána rendesen, hogy tudjál vitázni is ha kell.
2010. aug. 22. 10:45
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2010. aug. 22. 12:55
6/7 A kérdező kommentje:
Jelentem, megvolt az ut, es a csempeszes is. A gyogyszertarban vettem feldecis kis uvegcseket piti aron, es abba osztottam el a folyadekot. Pl ricinusolajat, arclemosofolyadekot, arctonikot, mindenfele lottyoket. a vegen lett kb 20 kis uvegcse. ezeket a repteren meg betettem abba a kis zacsiba, lezartam, aztan senki nem szolt egy szot se. Viszont nagyon durvan megmotoztak, meg a melltartomat is attapertak, hogy tuti szivacs van e benne, vagy valami mas esetleg. Szivacs volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!