Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába milyen ajándékot vigyek?

Angliába milyen ajándékot vigyek?

Figyelt kérdés

Barátnőm magyar, de Angliában él. A párja viszont Angliában is született. Plusz van egy 8 éves kisfiú is akit nevelő szülőként nevelnek. A nyáron kiutazunk hozzájuk és gőzöm nincs mit vegyek nekik ami azért "magyaros" és a gépre is felvihetem, valamint a kisfiú is örülne neki.

Én őrölt házi pirospaprikára gondoltam, valamint Vecsési savanyú káposztára ami konzerves mert ott nem lehet kapni viszont barátnőm imádja a töltött káposztát. Valamint egy üveg Tokaji Aszúra a párjának. A kisfiúval viszont bajban vagyok. És azzal is, hogy ezek a dolgok jó ötletnek bizonyulnak e szerintetek, valamint azt sem tudom, hogy ezeket berakhatom e a csomagba ami persze nem a kézipoggyász. Ötletek? Vélemények?

2009. febr. 2. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

TÚRÓRUDIT, KOLBÁSZT, PIROSPAPRIKÁT! :))))) Ha nem fogyna el szóljatok megyek érte! :))

De tényleg, túró rudit mi pl. mindig kérünk ha jön hozzánk valaki. Kolbászt is mert itt nincs olyan finom mint otthon. Itt nem is veszünk. Pirospaprika nagy kincs ha hozol neki! Amugy meg lehet kolbászt hozni csak ne a kézipoggyászba rakd. Majorannát is szoktunk hozni meg őrölt köményt, ja és savanyú káposztát lehet nagyon finomat itt kapni üvegben, mi is azt esszük.

2009. febr. 2. 22:31
 12/20 A kérdező kommentje:
Húúú köszi szépen 22.31-es. A túróudi nem fog megromlani a melegben? Mert én szívesen viszek de mi Pécsről indulunk itt élünk és ugye először Bp-re kell felutazni. Mi és az akkor már 14 hónapos babánk. Az sem lesz egyszerű míg felérünk. Aztán onnan megyünk majd csak tovább ami ugye még két-két és fél óra. A Majoranna is nagyon jó ötlet. És kolbászt is szívesen vinnék de félek az is szétolvadna a bőröndben. Vagy nem? Nem tudom. Ha vissza nézel írj még erre választ nekem kérlek.
2009. febr. 2. 22:50
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Kolbász csak is originált csomagolásban vigyél, vagy is bezacsizva. túrorudinak ha nem nagy melegben mész nem lesz baja. de tényleg kérdezd meg mert én nagyon nem szoktam örülni mikor ide hoznak egy csomó "szart" és mivel mi nem szeretjük a kolbászt annyira dobhatjuk ki. A paprikát is mindig elajándékozom, szóval egy csomó minden csak szemét. Ezért kérdezd meg, kell-e neki valami otthonrol, lehet egy könyvnek sokkal jobban örül mint a 20-ik csomag paprikának.
2009. febr. 3. 09:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Túró Rudit, hadd tudja meg a gyerek, mi a jó.

A barátnőmék kimentek németo-ba a magyar gyerekeikkel(lakni)

Állítólag 1 hiányzik a gyerekeknek: A Túró Rudi.

A pöttyös. A milka egyált nem jó.

2009. febr. 3. 10:00
 15/20 anonim válasza:
100%
Ismerősöm az Ausztráliában élő (magyar származású) tesójának és annak a gyerekeinek Balaton szeletet szokott kiküldeni illetve vinni ha megy :-)
2009. febr. 3. 12:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 22:31-es vagyok ismét.:)

Hát ha 40 fok lesz nyáron akkor óvatosan a túró rudival. Ami természetesen Piros pöttyös legyen! :)Pesten nem lesz időtök megvenni? Ne Pécsről utaztasd. Kolbásznál száraz kolbászra gondoltam (lehet te is akkor bocs) lehet venni fóliásat nem lesz baja. Amúgy meg a másik jó kis parasztkolbásznak sem. Jól csomagold be fóliával hogy a ruhátok ne vegye át a szagát. Ha szeret főzni a barátnőd otthoni házias ételeket akkor a pirospaprikának biztos örülni fog. Én az itallal vigyáznék mert láttam már olyan bőröndöt amit levett az utas a szalagról érkezéskor és folyt belőle a bor. :(

Kár hogy Sármellék bezár(t?). Onnan egyszerűbb lenne jönnötök. Véletlen nem tudsz róla valamit? Nekem is az volna közel.

2009. febr. 3. 12:10
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a rengeteg jó tanácsot! A túrórudira majd rákérdezek és majd meglátjuk mennyire lesz meleg az a nap. Köszi mégegyszer!
2009. febr. 3. 23:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha hozzam jonnel, en csak kovaszos uborkat kernek toled, de azt jo sokat!!! Mi is Angliaban elunk, es lehet kapni kovaszos ubit, de sajnos csak egy lengyel boltban talaltam itt a kornyekunkon. Eleg draga, mert 7 db volt a zacskoban, es kb. 470 Ft.

A gyerkocnek nagyon jo a Rubin kocka, az egy magyar talalmany. Azonkivul barmilyen jatek jo neki, hiszen mi mast lehetne meg.

De gondolom Pecsett is van tipikus magyaros bolt, probalj keresni. Onnan is vihetsz nekik valamilyen magyar ajandekot.

Es a baratnodet ne felejtsd el megkerdezni, mit vigyel neki!

Ob. tampon is ritka itt,csak magyar boltban lattam, de azt is csak a neten, a kornyekemen nincs peldaul((( nekem az is hianyzik nagyon. Es oszinten szolva a finom otthoni igazi kenyer hianyzik! Itt inkabb szeleteltet lehet kapni csak.

2009. febr. 4. 19:43
 19/20 anonim ***** válasza:

22.31-es vagyok ismét.:)) Még piros arany, édes Anna, erős Pista ami eszembe jutott. Nekem nagyon szokott hiányozni ha hazamegyünk mindig betankolok belőle. :))

Előző hozzászóló, nekem is hiányzik a kovi ubi!!!:)

Viszont mi finom kenyeret tudunk venni olyan mint az otthoni vagy még jobb. Csak ne a szeleteltek közt nézd hanem olyan üzletben ahol van pékség.

2009. febr. 4. 20:00
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen minden képp megkérdezem őt, de mindíg azt mondja hogy semmit. Ezért is van nehéz dolgom. És azt tudom, hogy igyekszik egészségesen táplálkozni illetve kalória szegény ételeket készíteni. Csomagot akartam neki küldeni egyszer de állati sokba került volna. Háromszor annyiba mint amennyi értéket beleraktam voln. Sajnállak benneteket, hogy nincs ott egy jó kis magyar bolt. És szívesen vinnék is bármit, de olyan hamar össze fog jönni az a 20 Kg szerintem, hogy nagyon észnél kell majd lennem a csomagoláskor. Köszi lányok!
2009. febr. 5. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!