Angliába milyen ajándékot vigyek?
Barátnőm magyar, de Angliában él. A párja viszont Angliában is született. Plusz van egy 8 éves kisfiú is akit nevelő szülőként nevelnek. A nyáron kiutazunk hozzájuk és gőzöm nincs mit vegyek nekik ami azért "magyaros" és a gépre is felvihetem, valamint a kisfiú is örülne neki.
Én őrölt házi pirospaprikára gondoltam, valamint Vecsési savanyú káposztára ami konzerves mert ott nem lehet kapni viszont barátnőm imádja a töltött káposztát. Valamint egy üveg Tokaji Aszúra a párjának. A kisfiúval viszont bajban vagyok. És azzal is, hogy ezek a dolgok jó ötletnek bizonyulnak e szerintetek, valamint azt sem tudom, hogy ezeket berakhatom e a csomagba ami persze nem a kézipoggyász. Ötletek? Vélemények?
TÚRÓRUDIT, KOLBÁSZT, PIROSPAPRIKÁT! :))))) Ha nem fogyna el szóljatok megyek érte! :))
De tényleg, túró rudit mi pl. mindig kérünk ha jön hozzánk valaki. Kolbászt is mert itt nincs olyan finom mint otthon. Itt nem is veszünk. Pirospaprika nagy kincs ha hozol neki! Amugy meg lehet kolbászt hozni csak ne a kézipoggyászba rakd. Majorannát is szoktunk hozni meg őrölt köményt, ja és savanyú káposztát lehet nagyon finomat itt kapni üvegben, mi is azt esszük.
Túró Rudit, hadd tudja meg a gyerek, mi a jó.
A barátnőmék kimentek németo-ba a magyar gyerekeikkel(lakni)
Állítólag 1 hiányzik a gyerekeknek: A Túró Rudi.
A pöttyös. A milka egyált nem jó.
Szia, 22:31-es vagyok ismét.:)
Hát ha 40 fok lesz nyáron akkor óvatosan a túró rudival. Ami természetesen Piros pöttyös legyen! :)Pesten nem lesz időtök megvenni? Ne Pécsről utaztasd. Kolbásznál száraz kolbászra gondoltam (lehet te is akkor bocs) lehet venni fóliásat nem lesz baja. Amúgy meg a másik jó kis parasztkolbásznak sem. Jól csomagold be fóliával hogy a ruhátok ne vegye át a szagát. Ha szeret főzni a barátnőd otthoni házias ételeket akkor a pirospaprikának biztos örülni fog. Én az itallal vigyáznék mert láttam már olyan bőröndöt amit levett az utas a szalagról érkezéskor és folyt belőle a bor. :(
Kár hogy Sármellék bezár(t?). Onnan egyszerűbb lenne jönnötök. Véletlen nem tudsz róla valamit? Nekem is az volna közel.
Ha hozzam jonnel, en csak kovaszos uborkat kernek toled, de azt jo sokat!!! Mi is Angliaban elunk, es lehet kapni kovaszos ubit, de sajnos csak egy lengyel boltban talaltam itt a kornyekunkon. Eleg draga, mert 7 db volt a zacskoban, es kb. 470 Ft.
A gyerkocnek nagyon jo a Rubin kocka, az egy magyar talalmany. Azonkivul barmilyen jatek jo neki, hiszen mi mast lehetne meg.
De gondolom Pecsett is van tipikus magyaros bolt, probalj keresni. Onnan is vihetsz nekik valamilyen magyar ajandekot.
Es a baratnodet ne felejtsd el megkerdezni, mit vigyel neki!
Ob. tampon is ritka itt,csak magyar boltban lattam, de azt is csak a neten, a kornyekemen nincs peldaul((( nekem az is hianyzik nagyon. Es oszinten szolva a finom otthoni igazi kenyer hianyzik! Itt inkabb szeleteltet lehet kapni csak.
22.31-es vagyok ismét.:)) Még piros arany, édes Anna, erős Pista ami eszembe jutott. Nekem nagyon szokott hiányozni ha hazamegyünk mindig betankolok belőle. :))
Előző hozzászóló, nekem is hiányzik a kovi ubi!!!:)
Viszont mi finom kenyeret tudunk venni olyan mint az otthoni vagy még jobb. Csak ne a szeleteltek közt nézd hanem olyan üzletben ahol van pékség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!