Angliába milyen ajándékot vigyek?
Barátnőm magyar, de Angliában él. A párja viszont Angliában is született. Plusz van egy 8 éves kisfiú is akit nevelő szülőként nevelnek. A nyáron kiutazunk hozzájuk és gőzöm nincs mit vegyek nekik ami azért "magyaros" és a gépre is felvihetem, valamint a kisfiú is örülne neki.
Én őrölt házi pirospaprikára gondoltam, valamint Vecsési savanyú káposztára ami konzerves mert ott nem lehet kapni viszont barátnőm imádja a töltött káposztát. Valamint egy üveg Tokaji Aszúra a párjának. A kisfiúval viszont bajban vagyok. És azzal is, hogy ezek a dolgok jó ötletnek bizonyulnak e szerintetek, valamint azt sem tudom, hogy ezeket berakhatom e a csomagba ami persze nem a kézipoggyász. Ötletek? Vélemények?
Köszi mindenkinek. Az a Tündérmenet című dolog miről szól? Leírnád nekem pár mondatban?
És írjatok még ötleteket, illetve ha valaki konkrétan tudja hogy ezeket a dolgokat belerakhatom e a csomagunkba akkor írja meg legyen szíves. Amúgy Easy Jet-tel repülünk.
Szia!
Egy szalamit, uveg bort siman kihozhatsz, ha a borondodbe rakod, nem lesz vele gond. Anyosomek multkor egy fel disznot hoztak, azzal se volt problema, bar azert ne reszkirozd meg. :)
szerintem kérdezd meg.
én külföldönélek és néha olyan túrórudi ehetnékem van akkor tökre örülök a túrórudinak, aztán meg van hogy hoznak egy zacskóval és egy hónap múlva kidobom mert épp nem kívántam. és ez a szalámival mindennel így van. lehet alig várja hogy vigyél neki valamit csak nem meri mondani.
a páromat is tudom mit szeret a mi kajáink borainkközül a többi csak itt porosodik.
ha azt mondja hogy semmit nem szeretne, akkor valami kis dolgot amivel kimutatod mennyire örültél hogy vendégül láttak.
ja amúgy már az ezredik boci csoki hever a szekrényünkben és vagy 3 tokaink van.
én pl nagyon örülök egy magyar regénynek, vagy is egy jó könyvnek magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!