Kezdőoldal » Utazás » Európa » Wizzair hogy módosítja az árait?

Wizzair hogy módosítja az árait?

Figyelt kérdés
Júniusban szeretnénk Rómába menni. Most 77 ezer körül jön ki a repjegy 2 főre. Elképzelhető hogy ettől lesz még olcsóbb ? Pár hónappal előtte nem módosítják ?
2011. jan. 10. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
A wizz air ha jól emlékszem hetente egyszer vagy kétszer módosítja az árait, az egyik forduló biztos hogy szerdán volt 2 éve még, amikor többet figyelgettem. Nagyon soknak tűnik a 77 ezer náluk ahhoz képest amilyen árakat is ki lehet fogni! November végén pl Rómába január végére 10 ezerből meg lehetett volna úszni egy főt oda vissza... Szerintem várjál még! Az utolsó hónapban általában inkább fölfelé mennek az árak, 3-4 hónappal előtte viszonylag jók, de amúgy teljesen változó ahogy én észrevettem!
2011. jan. 10. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
most megnéztem és malévval 80.400 , két főre júniusban. én lehet inkább akkor malévvel mennék..
2011. jan. 10. 15:12
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi, de én még várok hátha lesz olcsóbb
2011. jan. 10. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem várjál még! Mi tavaly (2010) június legvégén 24 ezer ft-ból megúsztuk a repülőjegyet Velencébe a párommal oda-vissza. Egy közös feladott poggyásszal (ami az árból 8 ezer ft-ot tesz ki), és foglalási díjjal (2 ezer ft körül volt)... Ahogy néztem ezt a mostani állás szerint idén júniusban fejenként sem valószínű hogy megúsznánk 25 ezerből, nem hogy együtt. Szerintem megéri várni, veszíteni valód nincs! Március-április környékén kezdd el minél sűrűbben nézni az oldalukat! Ha rugalmasok vagytok az időpontot illetőleg 4-5 ezer ft-os jegyet is kifoghattok, csak figyelni kell az oldalt, és készenlétben állni, hogy letudjatok csapni a jegyekre, amint kicsit olcsóbb! :)
2011. jan. 11. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!