Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglia vagy Németország?

Anglia vagy Németország?

Figyelt kérdés
Ki akarok menni pár évre külföldre, a kettő közül melyik országban érdemesebben élni?
2010. dec. 27. 14:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Németország.

Bár ez tényleg nagyon nyelvfüggő én kitartok németország melett ( énis angolul és németül tudok felsőfokon mégsem voltam még egyszer se angliában :D)

Ne legyél hülye kimenni Angliába (bocs a kint élőknek de bizonyitott hogy elég alacsonyan van ott mostanában a szinvonal :)

Ha pedig Németországba mész Düsseldorf közelébe telepedj és nyert ügyed van. Mármint nekem nagyon bejött :D

Jah és a fővárost kerüld el hiába mondják nagyon sokan hogy mennyire jó. Ők nem ott élnek csak egy fél napig látták... A szörnyű igazság még hátravan.....

A nagyvárosokat kerüld, ugy csináld hogy a nagyváros közelében egy kis városban letelepszel és onnan jársz be dolgozni.. Hidd el nekem bejött és tetszik :)

2011. szept. 12. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!