Anglia vagy Németország?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem látnivalók szempontjából kérdezem.2010. júl. 22. 17:00
1/5 anonim válasza:
Én mind2-be elmennék de inkább Németország
2/5 A kérdező kommentje:
Okot is írjatok légyszi!
2010. júl. 22. 17:45
3/5 anonim válasza:
Anglia-mert németül egy szavat sem tudok
4/5 anonim válasza:
Németország. Voltam mindkettőben, németül nem tudok túl jól, de könnyen elboldogultam angolul, nem volt semmi fennakadás. Londonban óriásit csalódtam, vacak hely. Németország viszont nagyon tetszett, Bajorországban és Berlinben voltam, és még vissza is szeretnék menni. Angliába viszont SOHA.
5/5 anonim válasza:
Németország.
Bár ez tényleg nagyon nyelvfüggő én kitartok németország melett ( énis angolul és németül tudok felsőfokon mégsem voltam még egyszer se angliában :D)
Ne legyél hülye kimenni Angliába (bocs a kint élőknek de bizonyitott hogy elég alacsonyan van ott mostanában a szinvonal :)
Ha pedig Németországba mész Düsseldorf közelébe telepedj és nyert ügyed van. Mármint nekem nagyon bejött :D
Jah és a fővárost kerüld el hiába mondják nagyon sokan hogy mennyire jó. Ők nem ott élnek csak egy fél napig látták... A szörnyű igazság még hátravan.....
A nagyvárosokat kerüld, ugy csináld hogy a nagyváros közelében egy kis városban letelepszel és onnan jársz be dolgozni.. Hidd el nekem bejött és tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!