Anglia vagy Németország?
Németország. Azt mondják, hogy a legélhetőbb hely Európában. Berlin városát ajánlom, ahol nagy a kultúrális sokszínűség és nem nézik ki a külföldit, valamint egész olcsó a többi német nagyvároshoz képest.
Angliában manapság elég sok bevándorlóellenes törvény született, ráadásul szerintem az élet nincs olyan kalandos, sokszínű, mint Németországban.
Angliában bevándorlóként csak vidéken lehet megélni szinte, London egy "állatkert". Németországban, viszont a legnagyobb város, Berlin, a legélhetőbb hely.
Oda érdemes menni amelyik ország nyelvét társalgási szinten beszéled.
HA németül tudsz kommunikálni akkor Németországba menj.HA angolul akkor Angliába..Csakis jó nyelvtudással van esélyed munkát találni..
Hát azért olvastam itt elég furcsa kommenteket:)
Németországban sokkal nehezebb munkát találni és beilleszkedni, a munkavállalási/tartózkodási engedély miatt ( állítólag idén eltörlik )és a még mindig, rideg, hideg viselkedésmódjuk miatt. Angliában ellenben sokkal nyitottabbak az emberek ( lehet hogy a közbiztonság kivétel ) és több a lehetőség hogy munkát találj, nincs annyiféle kötelezettség.
Viszont ott érdemes először próbálkozni, amelyik ország nyelvét jobban beszéled, ez sztem teljesen egyértelmű, aztán majd kialakul. Ha mindkét nyelvet beszéled, akkor pályázz mindkét országba, vedd figyelembe a rokonokat, ismerősőket stb.
Zárásként pedig talán még annyit, hogy ez az a két ország európán belül, amelyekről a legtöbbet lehet vitatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!