Megéri Velencébe elutazni egy hétvégére vonattal? Mármint ha nincs karnevál?
Valószínűleg a vonat olcsóbb, mint az üzemanyag költsége, ha ketten mentek csak autóval. ha többen, és elosztjátok a benzinpénzt, akkor nem biztos, hogy olcsóbb.
Velence karnevál nélkül is egy élmény.:)
Mivel a kérdésedből nem derül ki, mire gondoltál, leírtam azt, amire én...
Hatan lányok gondoltuk, hogy kimennénk a karneválra.
De ketten rosszul vannak a buszom, ezért vonattal terveztük. Pénteken délutáni vonattal mennék, az reggelre ér oda, este ott aludnánk, vasárnap pedig hazajönnénk.
Csak mivel számunkra megfelelő árú szállást a karneválra nem találtunk, ezért a karnevál után mennénk, mert akkora tudnánk szállást foglalni.
Csak nem tudom ilyen rövid időre (1) nap érdemes e kivonatoznunk.
Igen, mi is Trevisoban szálltunk meg. Itt: [link]
25 euro volt fejenként a szállás kétágyas szobában. Több szobájuk van, 6 embert kényelmesen el tudnak szállásolni. A reptérről taxival mentünk, összesen 12 euró volt a taxi. Azért is praktikusabb Trevisoban aludni legalább az utolsó nap, mert akkor nem kell idegeskedni, hogy jut ki az ember időben a reptérre. Nekünk déli 12 körül indult vissza a gép. A reptér a szállástól taxival maximum 10 perc.
En Velencebe nem is nagyon mennek Karnevalra, hiszen annyian lehetnek, hogy szinte lepni nem lehet a neptol. Velence mindig super, mar voltam, mi autoval mentunk, es biztos, hogy meg visszafogok menni eletemben. Szerintem 1 nap az keves, legalabb 2 nap legyen, ha mar ennyit utaztok. Vonattal szerintem tul hosszu az ut, tobben irtak a repulot, ugy biztosan jobb, gyorsabb, olcsobb is.
Mindenkepp menjetek, mert nagyon-nagyon jo hely!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!