Mit érdemes megnézni 1 hét alatt?
nézz körül itt a fórumon, mert már kérdeztek ilyet mások is, és egyik helyre leírtam sok mindent.
És van egy jó netes oldal is:
Sétálj sokat, pubozz, menj le egy tengerparti városba (Brighton van a legközelebb).
Ha van kedved múzeumozni, akkor a British és az Imperial Wart én is ajánlom. Ez az utóbbi nagyon kemény, de megéri. Amúgy a múzeumok ingyenesek, de számíts rá, hogy hatalmasak és a legtöbbre 1 nap nem is elég.
Szánj 1-1 napot a különböző városrészeknek... az én kedvencem a City, de a legmagávalragadóbb (vagy nem tudom) a Soho. Főleg este. Javaslom még a Harrods food hallját is, érdekes.
Látogass el Camden town-ba, a Portobello piacra szombaton, amúgy, ha Chelsea meccs van, azt pubban is megnézheted. Nagy kivetítők vannak és a hangulat is jó. Csak ülj be és élvezd a meccset meg a tömeget. :D Szerintem nagyobb élmény, mint élőben.
phu! Rengeteg mindent lehet csinálni... hatalmas város és akármerre indulsz tuti találsz valami érdekeset. Amit a legjobban szeretek benne, hogy változatos és rengeteg féle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!