Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha csak 1 napra megyek ki...

Ha csak 1 napra megyek ki Bécsbe, mit érdemes kint megnézni?

Figyelt kérdés
Kimondottan a karácsonyi vásárba készülünk, busszal. Az érdekelne, hogy milyen üzletekbe érdemes még bemenni, vagy mit érdemes venni, megnézni? ( Ami egy 20 éves nőt érdekelhet) :)
2010. dec. 2. 10:55
 1/1 anonim válasza:

Én holnap megyek busszal :)

Már voltam kint néhányszor.

Amit érdemes megnézni: Stephanskirche, Hofburg, Schatzkammer, Parlament /nekem annyira nem tetszett, a magyar sokkal szebb, viszont érdekes az osztrák választási rendszer :))/ Ezen kívül: Naturhistorisches Museum és Kunsthistorisches Museum, mindkettő a Maria Theresien Platz-on van. Még esetleg szép lehet az óriáskerék, de az nem tudom, hogy hol van.

Én két vásárt szoktam megnézni Bécsben: a Rathausplatz-osat és a Maria Theresien Platz-osat. Mindkettő szuper!!! Kicsit a forralt bor és a Puncs drága, de az élményért megéri!!! :DDDDDDDD

Én 16 vagyok, szóval neked is csak kívülről ajánlanám a Hofburgot.

Viszont a Stephanskirche előtt van egy Zara, oda is érdemes benézni ;)

16/F

2010. dec. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!