Hol kaphatok WizzAir-re optimalizált kézipoggyász bőröndöt (55x40x20)?
Azok a kisebb méretű magad után huzogatós-kerekes dolgok szinte mind ilyen méretűek. A WizzAir is ehhez alkalmazkodott.
Egyébként egyszerű: centivel mész a boltba táskát vásárolni.
Üdv, HajDoktor
Ennyire nem kell ám szigorúan venni a dolgokat. Én kínai boltban vettem a bőröndömet, és tökéletesen megfelel még a Wizzairnek is. A lényeg nem a centi, mert nem fogják megmérni, náluk nem lesz, viszont van a reptéren egy alkalmatosság, amibe bele rakatják a bőröndöd, ha úgy látják, hogy az nagyobb, mint amilyen lehetne. Ha belefér jó, ha nem, akkor fel sem engedik elvileg a bőröndöt a gépre, mert nem fog beleférni a kabinban található tárolóba.
Szóval vegyél nyugodtan 50x40x20-asat, vagy 55x35x20-asat, stb...
Ha mindenképpen optimális bőröndöt akarsz, nem tudom, hogy megy a Wizzairnál, de a Ryanair honlapján lehet optimális, drága Samsonite bőröndöt venni. Minden gépre ugyanakkora méretű kézipoggyászt engednek fel. A Malév, Easyjet, Airfrance gépekre is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!