Most repülök először. A kézipoggyász a gépen mellettem lehet, ugye?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 20:20
1/5 anonim válasza:
Egészen pontosan a fejed fölött, de igen, ezért kézipoggyász :)
2/5 anonim válasza:
Nem lehet melletted.Csak fent a fejed felett lévő kis kabinban van,vagy az ülésed alatt.De ha már felszállt a gép,előveheted.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet melletted, egyrészt, mert nem fér oda (általában a meletted lévő ülésen ülnek, a te ülésedben meg nem fér el), másrészt meg balesetveszélyes. Vagy a fejed fölött lévő tárolórekeszbe kel tenni, vagy az előtted lévő ülés alá. Ha felszállta a gép és kikapcsolhatod az övedet, akkor előveheted. Nekem két kézipoggyászt lehetett magammal vinni, ebből az egyik gurulós bőrönd volt, ezért minden fontosat a laptoptáskámba tettem, hogy ne kelljen a bazinehéz bőröndöt fel-le emelgetni.
4/5 anonim válasza:
ha még nem repültél nem a kérdésedre válaszolnék mert azt már megtették, de: ha van feladott poggyászod NE tegyél bele semmi törékenyt v értékeset!!! Csak ruha, cipő ilyesmi! És érdemes lefóliázni a feladott csomagot, részint h biztos ne lopjanak belőle, részint h ne legyen mocskos mikor dobálják mindenféle helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!