Disneylandben ( Párizsiba) mik vannak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 15:50
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor hideg. Normál időben vannak kicsiknek valók is, Csipkerózsika-kastély, Disney-figurák, boltok, meg mindenféle meredek hullámvasutak meg zuhanások, elvarázsolt kastély, egy napot el lehet tölteni. Külön területen vannak a Disney stúdiók, ahol filmekhez kapcsolódnak hasonló vidámparkszerű játékok, leszakadó lift. Meg sor mindenhol. Van honlapjuk, meg lehet nézni.
3/8 anonim válasza:
Sok francia, nyilván, meg sok sok turista.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
1.nek csak annyit hogy ott nem találtam semmi olyat amiből kilehetett volna szedni
2010. dec. 1. 17:16
5/8 anonim válasza:
Disneyland nagyon szép, felnőtteknek is érdekes, olyan, mint egy világskanzen. Van századeleji amerikai kisváros, karibi tengerpart, arab falucska, mindez életnagyságban berendezve. Nekem nagyon élvezetes volt.
6/8 anonim válasza:
Érdekes!
Nekem a "Disneyland" szóra,
12.000.000 találatot adott ki a gugli!!!!!
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
A mickey egér dugja a donald kacsát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!