Kezdőoldal » Utazás » Európa » Jártatok már Bulgáriában? Ha...

Jártatok már Bulgáriában? Ha igen mi a véleményetek az országról és az ott élő emberekről?

Figyelt kérdés
jan. 27. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jártam, nekem nem igazán jött be. Lepusztult a nagyobbik része, és azt a sokat emlegetett barátságos hozzáállást sem tapasztaltam. Ne értsd félre, lehet ott is tartalmasan és kellemesen eltölteni 1-2 hetet, volt pár hely, ami kifejezetten tetszett (pl. Sozopol), de legközelebb ennyi pénzből inkább máshová megyek.
jan. 27. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyaraltam Naposparton több, mint tíz éve. Nekem egész jó élmény volt, főleg, mert az volt az első tengerparti nyaralásom, másrészt mert nagyon olcsó volt, harmadrészt mert szinte minden nap áthajókáztunk Neszebárba, és az nagyon szép szerintem.

Azóta már rengeteg helyen jártam, de tavaly kisfiammal (2 éves) visszatértem pár napra Neszebárba, és továbbra is nagyon tetszett, bár nem csak a tengerpartozás volt a fő cél, sokat sétáltunk az óvárosban is. Mondjuk ott a tenger is szebb, tisztább, mint mondjuk a homokos (zsúfolt) partokon Naposparton.

Már nem éreztem annyira olcsónak, mint először, de ár/érték arányban nekem most is bejött (és óriási előny, hogy közel van, mert sosem lehet előre tudni, hogy fogja bírni a gyerkőc a repülést, de egy órára simán le lehet foglalni).

A lepukkantsághoz nem tudok mit hozzáfűzni, én szinte mindenhol tapasztaltam olyat, hogy a "kirakat mögött" vannak csúnyább, igénytelenebb részek, emiatt ezzel nem jellemezném az általam meglátogatott helyek egyikét sem.

Szóval nekem pozitív volt mindkétszer.

jan. 27. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Elég pusztulat. Fejlődni fejlődnek de a tengerparti részek prosztó szocreal putrik.
jan. 28. 04:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jártam, de csak a tengerparton, ami nekem nem jött be. De anno, baráti társasággal, bulizni jó volt. Visszamennék, megnézném Szófiát és az ország hegyvidékét, mert az viszont gyönyörü lehet.
jan. 28. 10:53
 5/7 BeefEater ***** válasza:
100%

Szófiában voltam. Kifejezetten kellemes meglepetés volt. Az emberek nagy része rendes volt, volt humorérzékük és szinte mindenki beszélt olyan szinten angolul, hogy elboldoguljunk.

Az árak olcsóbbak voltak, mint amihez hozzá voltunk szokva (vagy mint amire számítottunk), úgyhogy ez is kellemes meglepetés volt.

jan. 28. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Jártam párszor, szüleim már 10+ éve járnak évente minimum 1x, de inkább többször. Az emberek nagyon kedvesek, az árak kedvezők. Vannak szocreál részek is, de a legtöbb hely rendben van.
jan. 29. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint Magyarország. A turistahelyek szépek, a többi szegényes. Az emberek nappal kedvesek, estefelé meg bújnak elö a ...
tegnapelőtt 00:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!