Jártatok már Bulgáriában? Ha igen mi a véleményetek az országról és az ott élő emberekről?
Nyaraltam Naposparton több, mint tíz éve. Nekem egész jó élmény volt, főleg, mert az volt az első tengerparti nyaralásom, másrészt mert nagyon olcsó volt, harmadrészt mert szinte minden nap áthajókáztunk Neszebárba, és az nagyon szép szerintem.
Azóta már rengeteg helyen jártam, de tavaly kisfiammal (2 éves) visszatértem pár napra Neszebárba, és továbbra is nagyon tetszett, bár nem csak a tengerpartozás volt a fő cél, sokat sétáltunk az óvárosban is. Mondjuk ott a tenger is szebb, tisztább, mint mondjuk a homokos (zsúfolt) partokon Naposparton.
Már nem éreztem annyira olcsónak, mint először, de ár/érték arányban nekem most is bejött (és óriási előny, hogy közel van, mert sosem lehet előre tudni, hogy fogja bírni a gyerkőc a repülést, de egy órára simán le lehet foglalni).
A lepukkantsághoz nem tudok mit hozzáfűzni, én szinte mindenhol tapasztaltam olyat, hogy a "kirakat mögött" vannak csúnyább, igénytelenebb részek, emiatt ezzel nem jellemezném az általam meglátogatott helyek egyikét sem.
Szóval nekem pozitív volt mindkétszer.
Szófiában voltam. Kifejezetten kellemes meglepetés volt. Az emberek nagy része rendes volt, volt humorérzékük és szinte mindenki beszélt olyan szinten angolul, hogy elboldoguljunk.
Az árak olcsóbbak voltak, mint amihez hozzá voltunk szokva (vagy mint amire számítottunk), úgyhogy ez is kellemes meglepetés volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!