Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nem gondoljátok, hogy a görög...

Nem gondoljátok, hogy a görög tengerpart egy kicsit túl van reprezentálva a magyarok körében?

Figyelt kérdés
Szerintem az olaszok és a spanyol tengerpartok, vagy éppen Miami Beach sokkal szebb és izgalmasabb, dehát ugye kinek mi.

tegnapelőtt 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Követek egy amerikai travel vloggert. Ő járt már elêg sok helyen élt Hawaii egyik luxibb szigetén. Eddig 17-szer járt Görögországban és az egyik kedvenc helye a világon. Persze ahova az átlag magyar eljut Görögországban az kb a legalja.
tegnapelőtt 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet.
tegnapelőtt 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, az emberek nagy részének egyszerűbb eljutni Görögországba, mint Miami Beach-re. Görög tengerpart pedig nem ugyanolyan mindenhol. Ott is vannak szebb, különlegesebb helyek, tömeghelyek, nyugisabb, pörgősebb, mindenféle.
tegnapelőtt 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

3

Mondjuk Miami elég köpedék hely

tegnapelőtt 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A görög tengerpart nem csak Mykonos, Zakynthosz, Santorini és társai. Amik egyébk szerintem gyönyörüek lennének, csak a tömegnyomor elég sokat elvesz az élményböl, de ezeken kívül van még 1300 sziget.
tegnapelőtt 10:29
 6/7 anonim válasza:

Én a magam részéről - bár tudom, hogy nem ez az átlag a magyarok között -, nem nyaralni megyek Görögországba, hanem hazatérek. Görögország nem csak egy strand, hanem 4000 évnyi történelem egy helyen. Nekem ez a kultúra a szívem közepe. A gyerekkoromat egyszerre jelentették a magyar népmesék, és a görög mítoszok.

Tervezem, hogy létrehozzak egy magánkiállítást ókori görög vértezetek pontos másolataiból, amihez a tárlatvezetés szövegét is összeállítottam már.

Nekem tehát az a nyarankénti 2 hét többről szól.

Amikor az Égei-tengerben vagyok, tudom, hogy azok a sós habok mosnak, amik Odüsszeuszt is.

Amíg pedig nem vagyok ott, olíva olajjal, kalamata bogyóval, oregánóval, durbinccsal, fetával, úzóval és mazsolaborral hozom magamhoz közelebb a második otthonomat, várva az újbóli visszatérést.

Végigjártam Európát, tíz országban voltam, de ezt az élményt egyik hely sem tudja megadni.

tegnap 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A görög tengerpart ég és föld attól függően hogy melyik tengerparton vagy
tegnap 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!