Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik országba érdemes menni...

Melyik országba érdemes menni (Európában) február-április körül, ha klasszikus tengerparti nyaralásra vágyunk?

Figyelt kérdés
Szeretnénk napozni, fürdeni, stb.
dec. 28. 14:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Kanári szigetek valamelyike
dec. 28. 18:17
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Pár éve április végén én voltam Cipruson, nem volt gatyarohasztó hőség, de napoztam és kicsit fürödtem is, pedig fázós vagyok.
dec. 28. 23:04
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon nem mindegy, hogy február vagy április, de igazi strandidőt (beleértve a víz hőfokot is) nem fogsz találni sehol Európában.
dec. 29. 00:32
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Európába a mérsékeltövben fekszik így sehol nincs strandidő. A legközekebbi strandolós helyek: Vörös-tenger partvidéke, Perzsa-öböl. Kanári-szigetek necces. Az idő olyankor már lehet 20 fok feletti de szeles az idő az óceán meg hideg.
dec. 29. 08:26
 5/18 anonim ***** válasza:
61%

Tenerife még éjszaka sem hűl le sokkal 20 fok alá egész télen, szóval nem "lehet" 20 fok, hanem stabilan jó idő van, főleg a sziget déli részén

Szél sem igazán jellemző

Tény, hogy az óceán nem meleg ilyenkor 18-20 fok, de fürdésre tökéletesen alkalmas

dec. 29. 09:52
 6/18 anonim ***** válasza:
41%

5

Kanári-szigetek nem Európa. Hogyne hülne 20 fok alá? Mellesleg úgy fúj a szél hogy még szeptemberben is este kellett a kiskabát. 18-20 fok meg nem fürdős idő. Az hogy neked oké az egy dolog de 23-24foktól indul az ami átlagembernek elfogadható.

dec. 29. 10:14
 7/18 anonim ***** válasza:
45%

5 éve minden telet itt töltünk Tenerife-n

meleg van, nemcsak napközben, de éjszaka is. A tenger is alkalmas fürdésre, nem egyedül mi vagyunk itt, hanem sajnos nagyon sok más turista is :)

dec. 29. 16:12
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
#7 Nyilván alkalmas, de a 20 fokos vízben fürdés a "klasszikus tengerparti nyaralástól" azért elég messze van még ha az időjárás nyárias is.
dec. 29. 16:20
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

7

Ott éltem 4 évet nagyon jól tudom hogy milyen az idő télen és igen van akinek a 20 fokos víz is strandidő ahogy másoknak meg a 15 fokos is az de ez semmiképp sem kellemes az átlagnak.

dec. 29. 16:26
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Hát szerintem sem mindegy, hogy mi számít valakinek "klasszikus tengerparti nyaralásnak". Mert én mondjuk a 20 fokos vízbe bele se teszem a lábam.

Ha neked az megfelel, akkor ahogy írták: Kanári szigetek.

Ha ennél melegebb tengert szeretnél, akkor február-április között Európában nem találsz olyan helyet...

dec. 29. 19:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!