Melyik országba érdemes menni (Európában) február-április körül, ha klasszikus tengerparti nyaralásra vágyunk?
Tenerife még éjszaka sem hűl le sokkal 20 fok alá egész télen, szóval nem "lehet" 20 fok, hanem stabilan jó idő van, főleg a sziget déli részén
Szél sem igazán jellemző
Tény, hogy az óceán nem meleg ilyenkor 18-20 fok, de fürdésre tökéletesen alkalmas
5
Kanári-szigetek nem Európa. Hogyne hülne 20 fok alá? Mellesleg úgy fúj a szél hogy még szeptemberben is este kellett a kiskabát. 18-20 fok meg nem fürdős idő. Az hogy neked oké az egy dolog de 23-24foktól indul az ami átlagembernek elfogadható.
5 éve minden telet itt töltünk Tenerife-n
meleg van, nemcsak napközben, de éjszaka is. A tenger is alkalmas fürdésre, nem egyedül mi vagyunk itt, hanem sajnos nagyon sok más turista is :)
7
Ott éltem 4 évet nagyon jól tudom hogy milyen az idő télen és igen van akinek a 20 fokos víz is strandidő ahogy másoknak meg a 15 fokos is az de ez semmiképp sem kellemes az átlagnak.
Hát szerintem sem mindegy, hogy mi számít valakinek "klasszikus tengerparti nyaralásnak". Mert én mondjuk a 20 fokos vízbe bele se teszem a lábam.
Ha neked az megfelel, akkor ahogy írták: Kanári szigetek.
Ha ennél melegebb tengert szeretnél, akkor február-április között Európában nem találsz olyan helyet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!