Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hová utazzunk Európában, ha...

Hová utazzunk Európában, ha tengerpartra akarunk menni?

Figyelt kérdés

Július 28-31-ig mennénk. Budapeströl közvetlen repülövel. Hotelbe, reggelivel. A hotelnek legyen saját tengerparti strandja.

Már napok óta bújom az expediát. Ha találok hotelt, ahhoz nem megy akkor repülö. Ha találok jó repülöt, akkor ott nincs tengerparti hotel.

Hogy kell ezt csinálni?

Ráadásul külföldröl akarok foglalni, merthogy ott élünk. De így viszont sokkal drágább, mint Magyarországról.

Vagy egy dél-olaszországi (mondjuk Nápoly) 4 napra reális 500 ezer Ft/fö?

tegnapelőtt 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Miért lenne drágább külföldről foglalni, mint Magyarországról?
tegnapelőtt 18:30
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Töki gondolkozz. Az hogy a repülő nem a hotel tetején landol az nem azt jelenti hogy akkor nem lehet oda eljutni.
tegnapelőtt 18:57
 3/14 anonim ***** válasza:

1

Gondolom mert nem volt annyi ész hogy szexpedia helyett normális oldalon nézze az árakat.

tegnapelőtt 19:25
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem szexpedia, hanem expedia. Mindig azt használom, nem tudtam, hogy az Magyarországon nem normális.

A repülö természetesen ne a hotel tetején landoljon. Nem is tudna. A repülötérröl Uberr-el szoktunk bemenni a városba. Már, ahol van.

Olyan hotelt szeretnék, ami Dél-Olaszországban van, Budapeströl megy közvetlen járat és van saját tengerpartja. Nem 50-100-150 méterre. Hanem pont ott.

A foglalãs meg mindig drágább, ha nem helyben történik. Nekem is olcsóbb USA-n belül foglalni, mintha ezt Magyarországról tenném.

tegnapelőtt 21:06
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerinted a légitársaságok IP cím alapján adják meg az árat?
tegnapelőtt 21:27
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mi az IP cím.

De próbáld ki. Ha New Yorkból foglalsz mondjuk jetblueval New Yorkból Memhisbe, olcsóbb lesz, mintha Szegedröl foglalnál jetblueval New Yorkból Memphisbe. Próbáld ki!

Nyilván Európából olcsóbb Európába, mint USA-ból Európába. Ezért is kérdezi meg mindig a foglalási oldal, mondjuk nem az expedia, hanem egy Magyarországon normálisnak tartott, hogy akarod-e, hogy használja az app a helyfelismeröt vagy nem. Pl. a wizzair app mindig megkérdezi, hogy azt a helyet akarod-e használni, ahol vagy, vagy ki akarod kapcsolni. Ezt is kipróbálhatod.

A kérdésre eddig még senki nem válaszolt.

tegnapelőtt 21:50
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem Olaszországban nincsenek szép partok. Kivéve a különálló Szardínia ahol viszont a legszebbek vannak. Én oda mennék, vagy Görögországba. Vagy Madeirára
tegnapelőtt 22:23
 8/14 anonim válasza:
100%
Gyere az északi tengerhez, pl. Cuxhaven, Büsum, St. Peter Ordning, vagy Husum. Nekem örök szerelem.
tegnapelőtt 22:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Először is skyscanneren meglesed, hogy adott napokon melyik tengerparti célpontokra van jó áron jegy. Ha ez megvan, akkor meg az adott célpontokhoz tartozó igényeidnek megfelelő hoteleket keresel bookingon.
tegnapelőtt 23:56
 10/14 Med_fet_ati válasza:

Általában a repülő a szűk keresztmetszet, nézd meg először, egyáltalán melyik tengerparti városba megy gép.

Fentebb írták pl. Szardíniát, rengeteg járattal eléred, mégis nyugodt,kellemes hely.

tegnap 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!