Utazott-e valaki Londonba vonattal Magyarországról?
ha mégis a vonatot választod.
Szerintem a vonat sem lenne kevésbé kimerítőbb, mint a kocsi. Ilyenkor már csak a az autó van mint olcsóbb opció... már ha arra godnoltok, hogy decemberben jönnétek.
Ezen kívűl meg a legdrágább opció!
Tényleg a vonat a legdrágább utazási mód..Mi kocsival szoktunk utazni rendszeresen,és nem olyan vészes..(csak Németország hosszú,és unalmas)
Egyébként a vonatjegyára is ugyanúgy változik mint a repülőé..
Decemberben el mertek indulni kocsival? (hóesés mi egymás)
Mi is ezen vacillálunk most.Kisgyerekkel azért nem tudom be mernénk e vállalni. Főleg németben elég nagy hó szokott lenni. Nyáron voltunk kocsival, de az nem ugyanaz.
ma 21:25 vagyok..
Mi tavaly december 22-én indultunk haza kocsival..Esett a hó de gond nem nagyon volt,mert az autópályán hogy állandóan mentek az autók nem volt ideje megvastagodni.Németországban esett a legjobban,és bizony lassabban is haladtunk..Főleg éjszaka..De itt sem volt gond..De azt tudni kell,hogy ha télen utazol kötelező ,hogy legyen a kocsidban hólánc,és poroltókészülék.. A németeknél szokták is ellenőrizni.Nem árt egy jó takaró sem...De gond nem igazán volt..Egyébként még élveztük is,mert nem volt akkora forgalom se mint nyáron..
A lényeg,hogy ha kell inkább lassabban kell haladni,inkább pár órával később érjek haza mint sehogy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!