Kezdőoldal » Utazás » Európa » Finnország vagy Törökország?

Finnország vagy Törökország?

Figyelt kérdés
Melyik országban nagyobb a gazdagság, biztonság, jobb megélhetés stb? Pár évre le szeretnék telepedni valamelyikben a kettő közül.
2010. nov. 22. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a két ország közül kell választani, egyértelműen Finnországra voksolok! Gazdaságilag, társadalmilag is veri a törököket ( egyedül az időjárásben maradhat alul ).

Viszont a rossz hír az, hogy lassan már a finneknél sem menekülsz meg a törököktől, annyian vannak/lesznek európában.

2010. dec. 18. 23:22
 12/16 anonim válasza:
100%
Én Finnországot választanám és fogom is. Egy évet kint voltam, nekem nagyon bejött és még a hideg sem zavart (na jó, mert szeretem). :D
2010. dec. 19. 13:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Mennyi ott az átlaghőmérséklet?
2010. dec. 19. 15:14
 14/16 anonim válasza:
Nem tudom ki honnan veszi, hogy stresszesek a finnek, pont forditva, naluk jobban "cool" embereket nehez talalni :) Es most jo ertelemben mondom.
2011. febr. 15. 22:59
 15/16 anonim válasza:

alap h FINLAND <3

annál jobb helyet nem találsz:)

2011. jún. 25. 00:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Én Törökországot választanám, de tisztába vagyok mindkét országgal kapcsolatban. Finnországban jobb a gazdaság, biztonság és megélhetés. Viszont az élet Törökország nagyvárosaiban NEKEM jobban bejön. Annyira erősen más a két környezet, hogy nem is tudom hogyan jut eszébe valakinek összehasonlítani. Törökök nagyon közvetlenek a magyarral, törökül hamarabb tanulsz meg, környezet/hőmérséklet nekem jobb. Éltem Skóciában is havi 700.000-es fizetéssel rosszul. Kutyába néznek, nem szeretnek. Törököknél az árak nem magasabbak, kereset minmálisan jobb sok esetben Magyarországinál. (keletet, Kurdisztánt ne említsük, egyébb országrészeket, mert gáz)
2011. aug. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!