Finnország vagy Törökország?
Bezzeg a finnek dolgosak, kulturáltak, jó gazdaságpolitikájú országban élnek, etalonok.
Bezzeg a törökök meg régen elnyomták a magyarokat és leuralták az országot és bezzeg van ott olyan falu, amit nem rég telepítettek ki, mert szinte az egész falu daganatos megbetegedést kapott az erionit miatt.
:)
Tavaly januárban 9 napot töltöttem el Helsinkiben, nekem tetszett. Így én azt választanám amúgy is.
De egyébként tényleg Finnországot válaszd sztem.
Finnország jó, de nagyon nehéz ott munkát találni. Nem lesz könnyű dolgod, ha ott akarsz élni.
Törökország szintén jó hely, de török cég európai embert nem szívesen alkalmaz. Egyébként is hamar feszültté válna a viszony a munkaadód és közted. Nagyon más ott az emberek szabadsághoz való hozzáállása.
Tehát alkalmazotti munkaviszonyt ezekben az országokban viszonylag nehéz jól kialakítani.
Ilyen tudatlan baromra, mint a kérdező, itt van szükség.
Kérlek maradj itthon!
Magyarország, én így szeretlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!