Kezdőoldal » Utazás » Európa » Finnország vagy Törökország?

Finnország vagy Törökország?

Figyelt kérdés
Melyik országban nagyobb a gazdagság, biztonság, jobb megélhetés stb? Pár évre le szeretnék telepedni valamelyikben a kettő közül.
2010. nov. 22. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Ezt te most komolyan kérdezed?
2010. nov. 22. 22:08
 2/16 A kérdező kommentje:
istenem....nehéz lenne már egyszer normális választ adni ha már elsőnek írsz?
2010. nov. 22. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Te semmit nem tudsz Európáról? Melyik a kettő közül az, amelyiket bezzeg-országként emlegetnek?
2010. nov. 22. 22:17
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Bezzeg a finnek dolgosak, kulturáltak, jó gazdaságpolitikájú országban élnek, etalonok.

Bezzeg a törökök meg régen elnyomták a magyarokat és leuralták az országot és bezzeg van ott olyan falu, amit nem rég telepítettek ki, mert szinte az egész falu daganatos megbetegedést kapott az erionit miatt.

:)

2010. nov. 22. 22:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly januárban 9 napot töltöttem el Helsinkiben, nekem tetszett. Így én azt választanám amúgy is.

De egyébként tényleg Finnországot válaszd sztem.

2010. nov. 22. 23:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Finnország jó, de nagyon nehéz ott munkát találni. Nem lesz könnyű dolgod, ha ott akarsz élni.

Törökország szintén jó hely, de török cég európai embert nem szívesen alkalmaz. Egyébként is hamar feszültté válna a viszony a munkaadód és közted. Nagyon más ott az emberek szabadsághoz való hozzáállása.

Tehát alkalmazotti munkaviszonyt ezekben az országokban viszonylag nehéz jól kialakítani.

2010. nov. 23. 07:36
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Ilyen tudatlan baromra, mint a kérdező, itt van szükség.

Kérlek maradj itthon!

Magyarország, én így szeretlek!

2010. nov. 23. 07:54
 8/16 anonim ***** válasza:
24%
Törökországot javasolnám mert ott érezhető a fejlődés a finnnek már csak visszafejlődni tudnak.És nem kell a fütésre pazarolnod.Mivel mindkét nyelvet jól beszéled javaslom,hogy valami külkeres melót keress ott tuti a szakmai előmenetel.És a törökök kedvelik a magyarokat valamiért.
2010. nov. 23. 10:37
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
ha telepedni kéen, akkro Finnország, viszont állítólag tök stresszes egy népség...Töröko: sunshine, de nem bizti hogy happy.
2010. nov. 23. 15:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 23. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!