Milyen hely Törökország/Isztambul?
Imádom!
Nem tudom, te hol találkoztál sexmániás vagy rohadt fogú törökkel, de eskü tisztábbak mint jó pár magyar honfitársunk. Attól, hogy megnéz/megdícsér/utánad fütyül nem egyenlő a sexmániával, mert ezt itthon az építkezésen dolgozók is megteszik.
Na szóval, csoda egy város. Volt szerencsém kint tölteni sok időt és teljesen elaléltam tőle. ISzonyat mozgalmas, pörgős és látványos. Bejártam azokat a helyeket is ahova turisták nem mennek. És hatalmas élmény volt. A kedvenc városom, évente visszalátogatok oda. Voltam már csendes, de terror veszélyes időszakban is. És újra elmennék, de erre még őszig várnom kell.
Szóval én csak ajánlani tudom. :)
istanbul szerintem is az egyik legjobb hely a világon
elég sok negatívumot mondtak az emberekről stb de ez nem igaz
az emberek kedvesek, a hely gyönyörű és engem az feltöltött erővel, hogy az ottaniak milyen jókedvűek hogy szeretik a saját országukat stb..
ha a magyarok ilyenek lennének akkor magyaroroszág egy sokkal szuperebb hely lehetne..
elég nagy szegénység is van bizonyos emberek közt bizonyos helyeken, de ott sincs olyan veszély, hogy pl kirabolnak stb
az hogy koldulnak, az tény de az mindenütt van
Párizsban ezerszer durvábbak a koldusok, mint Istanbulban
86 százalék, 7 óra 06
milyen igazad van:D:D:D:D
Bar Isztambulban meg nem voltam, az elettarsam torok, igy nem birtam ki,hogy ne irjak.
Mekkora suttyo a hozzaszolo, meghogy szexmanias, rohadt fogu!!!!
Barcsak olyan szep fogaim lennenek, mint neki, vagy a csaladjanak. A szex is teljesen normalis. Ne itelj es nem iteltetsz kedves kommentelo.
Ennyi erovel, csak az en szemelyes rossz tapasztalataim miatt irhatnam, hogy a magyar ferfiak csa;fak, impotensek es parasztok. Hogy esne neked?
Termeszetesen tudom, hogy a magyar fiuk is normalisak, persze kivetelek vannak.
Néhány éve jártam Isztambulban.
Rengeteg a lődörgő férfinép az utcákon.
Állandóan jöttek az utcán az erőszakos árusok.
A látványosságoknál, meg az erőszakos cipőpucoló fiúk!
Ha valaki megpróbálta elkergetni, akkor rögtön ott támadt egy csomó suhanc a védelmükre.
A nőket simán megfogdosták!!
A csoportunkból, 2 családot ki is raboltak fényes nappal, a főútvonalon.
Ez is isztanbul!!
Amúgy az "öreg" bazár, a Kék mecset, meg a Boszporusz, felejthetetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!